Inside (À l’intérieur)

0
Postet 14. juni 2015 af i Gys

Info

Genre: ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 78 min.
 
Udgivet: Frankrig 2007
 

:

Utrolig overraskende, overbevisende effekter.
 

Fire måneder efter sin mands død, overfaldes den gravide Sarah pludseligt af en mystisk kvinde i sit hjem. Kvinden vil have Sarahs ufødte barn – og hun accepterer ikke et nej! Snart har Sarah barrikaderet sig på badeværelset, mens kvinden slagter alle, der forsøger at komme hende til undsætning. Der er vitterligt lagt op til […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen
InsideFire måneder efter sin mands død, overfaldes den gravide Sarah pludseligt af en mystisk kvinde i sit hjem. Kvinden vil have Sarahs ufødte barn – og hun accepterer ikke et nej! Snart har Sarah barrikaderet sig på badeværelset, mens kvinden slagter alle, der forsøger at komme hende til undsætning.
Der er vitterligt lagt op til en vildt mystisk, nervepirrende og meget blodig historie som holder hele vejen igennem. Filmen lægger ingen fingre iminside1ellem på splatter-siden, hvor der ikke er sparet på noget. Men på den anden side overdrives der heller ikke, så det hele fremstår troværdigt og dermed mere skræmmende. Den indeholder altså alt i både splatter og gyser-sekvenser – men tilmed er der også nervepirrende sekvenser med, hvor man bider neglene til blods i anden forstand. Flere beskrivelser vil ødelægge filmoplevelsen.
Samtidig er skuespillet helt i top – så sammen med nogle vanvittige effekter, der altid kun går lige til grænsen for at virkemidlet fremstår bedre, så er der hermed en filmoplevelse ud over det sædvanlige. Det er lidt tankevækkende, at sådan et minimalt plot kan give så megen effekt. Man keder sig ikke et sekund og den efterlader dig med en ostepop hængende i mundvigen og store øjne. Det garanterer jeg (hvis du altså spiser ostepops til).
Bustillo & Maurys (”Livid”, ”Among thInside2e Living”) debutfilm er en af de mest skræmmende og brutale film, der nogensinde er lavet. Den er fra 2007, så det er en gåde, hvordan man har kunnet misse den. Nervepirrende spændende, blodig, blodig, blodig, mystisk, vanvittig spændende og helt anderledes end mange andre film der er udkommet de sidste par år i genren.
Helt igennem en film du skal opleve!!!!
KM

Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)