Gun Woman

0
Postet 15. juni 2014 af i Adventure/Action

Info

Genre: ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 83 min.
 
Udgivet: Japan 2013
 

:

Overrasker
 

:

Alt for lange træningsscener
 

Japanske gysere er som regel hamrende uhyggelige – deres actionfilm er som regel latterlige. Så det var med ophøjet ro jeg satte denne film på, selvom Asami, kendt fra “The Machine Girl” spiller hovedrollen, som den unge prostituerede, der købes af en professor. Han så sin elskede blive dræbt af en vanvittig og groteske psykopat, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Japanske gysere er som regel hamrende uhyggelige – deres actionfilm er som regel latterlige. Så det var med ophøjet ro jeg satte denne film på, selvom Asami, kendt fra “The Machine Girl” spiller hovedrollen, som den unge prostituerede, der købes af en professor. Han så sin elskede blive dræbt af en vanvittig og groteske psykopat, der har hang til voldtægt og nekrofili. Nu vil professoren lære den unge prostituerede, at blive en ren dræbermaskine. Han oplærer hende i alt der vil kunne lære hende at blive den perfekte dræber, så hun kan dræbe morereden til hans kone. Det er ikke lige til, for psykopaten holder meget til i et hemmeligt sted, hvor man kan boltre sig med lig. Så planen er at indoperere våben i pigen, lade hende være skindød, hvorefter hun skal vågne, tage våbenet ud af sin krop og dræbe morderen. Det lyder langt ude og det er det også.

Men jeg blev nu alligevel fængGunwoman-2et af filmen. Selv om træningssekvenserne er lange og urealistiske (for det er de), så blev jeg alligevel nysgerrig efter, om pigen når sit mål og derved opnår sin frihed.

“Gun Woman” er som forventet en blodig sag, hvor der ikke lægges fingre imellem. Alt bliver udpenslet voldsomt, men da det er så langt ude og urealistisk, samt overdrevent blodigt, så må man erkende man godt kan se en smule selvironi, med respekt for genren. Og det er jo ikke så dårligt.

Starten er sleasy på den Tarantino’ske måde og man kommer umiddelbart også til at tænke på Robert Rodriques.

Asami spiller utroligt overbevisende. Og man kan altså ikke lade være med at glæde sig til at se morderen få som fortjent. Men filmen har alt for lille et indhold til at blive rigtig interessant. Rammerne er for små og det gør at der bliver mindre plads til sidehistorier – og det er der brug for, da det ellers bliver alt for småt.

DVD’en indeholder masser af ekstra materiale.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)