Ghost Team One

0
Postet 25. januar 2014 af i Ghost

Info

Genre: , ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 107 min.
 
Udgivet: USA 2013
 

:

Gys og grin i perfekt mix.
 

Spoofs, altså film der gør grin med andre film, er normalt ikke det der giver spalteplads på disse sider, der ellers er tilegnet det fantastiske univers af ægte horrorfilm, men her vil jeg gøre en undtagelse. Med et mikro-budget er der her kreeret en virkelig god spoof-film, der sår tvivl om hvad man skal: gyse, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

ghostteamoneSpoofs, altså film der gør grin med andre film, er normalt ikke det der giver spalteplads på disse sider, der ellers er tilegnet det fantastiske univers af ægte horrorfilm, men her vil jeg gøre en undtagelse. Med et mikro-budget er der her kreeret en virkelig god spoof-film, der sår tvivl om hvad man skal: gyse, grine, følge med i handlingen, opgive og bare tage den som den er. Lady Azalea forsvandt i det hus, hvor de to festaber Sergio og Brad bor med deres 3. bofælle. De indgår et samarbejde med årets film-sild Fernanda Romero, der spiller den naive, men smukke og interessede spøgelsesjæger. Et blodigt mord, men kun 2 lig, selvom der var 3 blodpøle. De tre venner glemmer snart fester og druk, men vil finde ud af hvad der sker i det hus, hvor Sergio i filmens begyndelse ser et spøgelse.

Hele filmen er lavet i bedste Paranormal Activity-design, dvs. med håndholdt og svingende kamera, små fraklip og alt det der skal gøre det virkelighedstro og selvfølgelig ingen spændingsmusik.

Det virker faktisk ganske godt, det her. Der tages tykt gas på f.eks. Paranormal Activity-filmene, med de opsatte kamera’er og fortællerstilen, men selvom der pjattes lidt og der er masser af sjofelheder, så holder filmen een fanget. Skuespillet er i top, det er tydeligt de nyder rollerne. Tilmed er der nogle ganske uhyggelige scener, der konstant henleder tankerne på førnævnte gyserfilm. Og det virker alligevel.

En film der skal ses med en god ven eller en flok kammerater. Her er gys men også masser at grine af.

 

KM

 


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)