Unicorn Battle Squad

0
Postet 15. februar 2014 af i Bizarro

Info

Genre: , ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 192
 

Carl keder sig, føler sig overflødig. Hans mor er død og hans far er forsvundet. Han finder noter på sit arbejde om en verden i krig, episke slagmarker, møer, stærke mænd. Ryttere på enhjørninger. Hans far har efterladt ham en hest, et sørgeligt øg han ikke ved hvad han skal med. Snart vender det hele […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Unicorn Battle Squad forside

“We are Unicorn Riders. We will answer this call. “We ride at dawn!” the Captain said.

Carl keder sig, føler sig overflødig. Hans mor er død og hans far er forsvundet. Han finder noter på sit arbejde om en verden i krig, episke slagmarker, møer, stærke mænd. Ryttere på enhjørninger. Hans far har efterladt ham en hest, et sørgeligt øg han ikke ved hvad han skal med. Snart vender det hele dog. Han møder et hold riddere, der tager ham til sig som lærling, mens de rider mod en fjende, der nærmer sig byen. Det bliver begyndelsen på et vanvittigt eventyr, hvor Carl lærer at stå på egne ben og hesten udvikler sig voldsomt. Måske møder han sin far. Måske lærer han sandheden om ham. Måske kommer han i kamp. Det er temmelig sikkert.

‘Unicorn Battle Squad’ er et værk der er større end det syner. Det er et feel good eventyr i en grusom post-moderne verden, hvor man bombarderes med indtryk af vikinger, riddere, sørøvere, langskæggede dværge, dronninger, genetisk muterede heste. Den er skør og fantastisk fortryllende på samme tid. Det er småskørt, enig, men samtidig er det voldsomt spændende og underholdende, at høre om den unge fortabte lærling, der, som en anden Klods Hans, slippes løs i en verden som ingen anden, og som må lide og lære for at få den accept han fortjener.

Det er et futuristisk eventyr, spundet sammen af elementer fra en svunden tid. Satirisk. Meget visuel. Sporadisk overdrevent i det ekstreme. Karaktererne er synlige og farverige. Sceneriet er stort anlagt, men en kende svær at visualisere.
Tænk Terry Gilliam.

 IMG_1571 IMG_1569 IMG_1567


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)