Tribesmen

0
Postet 9. november 2014 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 114
 

Tito Bronze er en italiensk instruktør af volds- og torturfilm. Han er også en kynisk perverteret starut. Han vil indspille en kannibalfilm og den skal være bedre og mere realistisk end alle konkurrenternes. Han samler et seks mands stort filmhold og de isoleres på en eksotisk caribisk ø der er urørt af materialisme og industri. […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Tribesmen cover

They were knee-deep in corpses, maybe two dozen of them.

Tito Bronze er en italiensk instruktør af volds- og torturfilm. Han er også en kynisk perverteret starut. Han vil indspille en kannibalfilm og den skal være bedre og mere realistisk end alle konkurrenternes. Han samler et seks mands stort filmhold og de isoleres på en eksotisk caribisk ø der er urørt af materialisme og industri.
Tito vil have filmen i kassen uanset hvad og hvem det må koste – for ham betyder menneskeliv ikke noget og slet ikke de primitive indfødte … men øens ånder vil det anderledes. Snart udgør hele filmholdet selv rollelisten i den film der skal indspilles.

‘Tribesmen’ er en hyldest til kannibalfilmene fra de gamle dage og især Kannibalmassakren. Der er flere meget tydelige paralleller og det er svært at holde filmens scener væk fra sit indre øje. Bogen er skrevet i samme cheesy stil som de gamle klassikere. Det er en kort bog, der er meget direkte og hurtigt læst. Den går til stålet og der beskrives levende og farverigt. Cesare efterligner godt skuespillerne fra den og sættet passer også meget godt.

Jeg må nu tilstå at den taber mig undervejs og jeg tror det er omkring hvor ånderne dukker op. Det virker bare en kende plat – specielt fordi jeg havde set frem til primitive indfødte, og fordi dette alternativ bare ikke er lige så godt. Jeg mangler pludselig charmen fra klassikerne, og nu føler jeg det kunne være hændt hvorsomhelst og i hvilken som helst forbindelse. Den er ikke længere unik og det går ud over oplevelsen.

Bogen har dog årets fedeste forside og for det får den en halv stjerne mere. Det var så lidt.

‘Tribesmen’ er Adam Cesares debutroman og bogen er en redigeret genudgivelse. Video Night af samme forfatter er anmeldt her.
For most of the day, Denny had filmed Umberto alone with the girl’s corpse. In close-up and medium shot, Tito and Denny had watched Umberto strip the remainder of the girl’s clothes, slit open her insides, and run his hand along her bones.

Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)