The Becoming

0
Postet 23. februar 2012 af i Gys

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 236
 

Da Michaluk Virusset spreder sig og får kære og elskede til at vende sig mod hinanden, tvinges Cade fra sit hyggelige og moderne liv og hendes tid som uskyldig smilende pige er permanent forbi. Sammen med sin nabo, Ethan, flygter de fra optøjerne i byen og de teamer op med andre i Sikre huse, hvor […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

the-becoming-book-coverDa Michaluk Virusset spreder sig og får kære og elskede til at vende sig mod hinanden, tvinges Cade fra sit hyggelige og moderne liv og hendes tid som uskyldig smilende pige er permanent forbi. Sammen med sin nabo, Ethan, flygter de fra optøjerne i byen og de teamer op med andre i Sikre huse, hvor de forsøger at få styr over alt det usikre. Men nyt når dem om virusset og ikke alt er som det ser ud. De Inficerede er i stand til at planlægge og lægge strategier. De ved hvor de er og er på vej. Ethan har uopklarede ting og må tage tilbage, mens de andre drager på en redningsmission.

‘The Becoming’ er en lækker lille sag. Meigs forcerer ikke handlingen og den virker troværdig og naturlig. Bogen er let læst og dejlig ukompliceret. Som hovedpersonen Cade er bogen maskulin i dens fremtoning, mens de feminisktiske dyder træder frem gennem teksten og de detaljer Meigs er i stand til at få frem. Bogen er en meget menneskelig fortælling. Den handler dybest set om karaktererne – om spillet mellem dem og tolerance i ekstreme situationer. Hovedpersonerne er få og godt beskrevet. De er levende og har dybde. Selvom bogen drives af dialog og karakteropbygning, har den sine handlingsmættede sekvenser og sætter karaktererne og læseren i nervepirrende situationer.

Jeg ser frem til de næste i universet.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)