Sixty-Five Stirrup Iron Road

0
Postet 28. december 2013 af i Bizarro

Info

Genre: , ,
 
Forfatter: , , , , , , , ,
 
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 167
 

Huset der ligger på sixty-five Stirrup Iron Road har en grum historie. Vold. Mord. Huset går under huden på sine beboere. Arriane og Chuck flytter ind. Det larmer bag væggene. De tror de kæmper mod store rotter. Det lugter som om der ligger noget dødt et sted. Deres computer begynder selv at finde frem til […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

65-Stirrup_Iron_Road-e1387349136872

“That’s the problem,” Gonzalez said, shaking his head. “We don’t know anymore. I’m all for a good gorefest every now and then, but some of the character motivations here are just … it’s just gone all sideways.”

Huset der ligger på sixty-five Stirrup Iron Road har en grum historie.
Vold. Mord. Huset går under huden på sine beboere.

Arriane og Chuck flytter ind. Det larmer bag væggene. De tror de kæmper mod store rotter. Det lugter som om der ligger noget dødt et sted. Deres computer begynder selv at finde frem til ydmygende sex websider. Snart begynder de at ændre sig. Deres sexlyst og hang til vold bliver ustyrlig. Dæmonisering. Affærer. Indignation. Sodomisering. Alt eskalerer til så kvalmende grader, at forfatterne slutteligt selv må tage affære – og, ja, du læste rigtigt.

Puha!
Det burde ikke komme som en overraskelse, at vulgariteten i ‘Sixty-Five Stirrup Iron Road’ når nye højder. Alt andet lige er folkene bag, jo de syge hoveder bag de fleste af bøgerne i Deadite Press’ katalog. De har delt kapitlerne mellem sig og jeg vil æde min hat på, at de ikke har bekymret sig om synopsis, men hoppet i og set hvor det kunne føre hen.

De gør det til ære for Tom Piccirilly, der tidligere i år blev opereret for en hjernesvulst og forsøger at komme sig. I de kære Stater skal man jo selv betale sådan noget. Dette må bevise at selv litterære psykopater har et hjerte. Hvis du ikke kender Piccirilly værker, kan jeg anbefale Every Shallow Cut; Den vil du ikke fortryde.

Det lykkes meget godt at finde et fælles fodslag, selvom de bare tæsker løs i hvad de hver især gør bedst. Bogen rammer meget godt essensen af Deadite Press’ publikationer, selvom jeg vil mene at de hver for sig har lagt navn til større bøger. ‘Sixty-Five Stirrup Iron Road’ er meget sjov en enkelt gang (dyrk deres slet skjulte blink til hinanden) og kvalme-frembringende og overskuddet går til et godt formål. Bogen føles som et relativt useriøst projekt. De har haft det sjovt og de har frembragt kvalme hos os endnu engang. Meeeeeen det er nok også det eneste den frembringer. Lad os lade det være ved det.

btw,  argh, det der med at lappe andre mennesker væsker i sig er grimt, meget grimt.
Masturbation med et surt gammelt gebis? .. (??!)

The signed collector’s hardcover from Sinister Grin Press will be out next year. An all-star line-up of depravity, the best cause to ever wring all the gastric juices from your guts.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)