Hissers

0
Postet 16. januar 2012 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 256
 

Da et militært forsøg med en slags genetisk superlim skal fragtes til fremvisning for at vinde et sponsorat, går noget helt galt og flyet styrter ned i den lille by Castor. Den ondskab flyet medbragte slipper løs og snart er Castor et hvæsende helvede af genetiske zombie monstre. I byen møder vi 4 teenagere og […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

hissers

Da et militært forsøg med en slags genetisk superlim skal fragtes til fremvisning for at vinde et sponsorat, går noget helt galt og flyet styrter ned i den lille by Castor. Den ondskab flyet medbragte slipper løs og snart er Castor et hvæsende helvede af genetiske zombie monstre.
I byen møder vi 4 teenagere og vi følger dem nu tæt i deres kamp for overlevelse, og søgen efter deres forældre. En opgave der synes urimelig og uoverkommelig mod en modstander, der spreder sig hastigt og ikke tager fanger.
Castor sættes i karantæne og militæret beordres til at skyde alle der flygter. De ser kun en vaccine – at brænde byen og alt indhold til aske med napalm-bomber.

‘Hissers’ var en overraskende god bog. Bogen har et naturligt flow i sig og man napper lige en bid mere hele tiden. Det er nemt at holde af og føle med teenagerne, der allerede fra begyndelsen synes undertippede. Hvis de kan virke lidt almindelige på ydersiden, må vi glæde os over Amanita, der krydrer bogens sider gang på gang med sit spændende teenage lingo.
Det er ung angst, der giver afløb for frustrastioner og spændinger, men som også skaber sammenhold og fremprovokerer heltemod. Det er børn man kender fra film. Deres typer er nemme at holde af og identificere sig med.

‘Hissers’ er morsom, brutal og spændende. Den er levende og meget visuelt bekrevet. Den har bestemt sin berettigelse. Jeg synes, den var en fornøjelse at læse. Bogen har noget over sig .. som en god klang man kan blive ved med at fløjte.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)