Gargoyle Girls of Spider Island

0
Postet 8. april 2012 af i Bizarro

Info

Genre:
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 100
 

På Eraserhead Press er udkommet ‘Gargoyle Girls of Spider Island’. Fire gymnasievenner tager på udflugt på åbent hav med håbet om et romantisk weekend-eventyr i tropiske omgivelser. Eventyr får de også, da de forsøges kapret af pirater. Det ender med at deres båd synker, og de driver til en ø i piraternes båd og en […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

gargoyle-girls-of-spider-islandPå Eraserhead Press er udkommet ‘Gargoyle Girls of Spider Island’.

Fire gymnasievenner tager på udflugt på åbent hav med håbet om et romantisk weekend-eventyr i tropiske omgivelser. Eventyr får de også, da de forsøges kapret af pirater. Det ender med at deres båd synker, og de driver til en ø i piraternes båd og en af piraterne som fange. Tilsyneladende er øen dog ret idyllisk og piraternes båd er fyldt med rom, så hvilke teenagere siger nej til en god fest? Desuden er øens indfødte ret veldrejede mystiske mørke unge damer, der holder deres mænd i et form for harem. Ingen rose uden torne, dog, for når natten falder på forvandler de dejlige damer sig til sex-hungrende modbydelige monstre.
Velkommen til Spider Island .. mød Gargoyle Girls.

Åhh Gud, hvad har de skøre kugler fra Eraserhead Press nu fundet på?
Men dejligt med forskellighed og kudos til dem for at tage genren op.

‘Gargoyle Girls of Spider Island’ er en ret underholdende og topklasse lille perle. Den har en dæmpet mængde vanvid og vrangforestillinger, der ellers præger Bizarro genren, men har sin success med det hormonprægede spil mellem hovedpersonerne og den velvalgte sorte humor. Den er bevidst meningsløs og uden dybere mening (selvom Nietzsche uden tvivl ville kunne få en masse ud af den). Den begynder med et brag og fangede mig og holdt fast til den endte. Den er letlæst og en sær, fornøjelig blanding af American Pie og hvis vi splejser genierne Brian Yuzna og Terry Gilliam.

Da anmeldelsen blev skrevet var bogen ikke oversat til dansk.

 

 


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)