Om Trauma Magazine

Trauma Magazine blev startet af Kristian P. Mølgaard og Jakob Schultz tilbage i 1994. Det skulle være et blad, som omhandlede og beskrev film i genrerne indenfor gyser, thriller, science fiction, osv. ! Med på “redaktionen” kom også Daniel Henriksen (bog-anmeldelser) og personer fra Italien, England og Sverige…

Nr. 1 kom på gaden efter et langt research og forarbejdning, bl.a. med interviews med italienske Dario Argento og tyske Jörg Buttgereit. Bladet kom på det danske marked via Dansk Bladdistribution og via direkte salg til video-butikker, blad-forhandlere af den specielle genre, osv. Efterhånden kom der masser af privatpersoner til, som fik bladet tilsendt direkte i deres postkasse. Trauma kom i butikkerne i mange forskellige lande, bl.a. Italien, Holland, Tyskland, Sverige, England, Norge og Finland.

Via en begejstret distributør fra USA, som tilfældigt fik øje på Trauma, udkom bladet pludselig også i USA i en US-version – første eksemplar solgte mere end 4000 ex. uden reklameomkostninger.
I 1993 deltog Trauma Magazine i den internationale filmfestival for sci-fi og thrillers i Bruxelles, Belgien; hvor vi bl.a. interviewede Tobe Hooper, manden bag bl.a. The Texas Chainsaw Massacre og Poltergeist. Et års tid senere blev Trauma inviteret til at deltage i en debat omkring gyserfilm på TV2’s Eleva2ren – det blev dog ikke til noget, da der ikke måtte blive vist skrappe klip fra diverse film i udsendelsen. Kort tid efter blev Trauma inviteret til at deltage i TV3’s “Tjek Ind Hos Mygind” med Thomas Mygind som vært i talkshowet. Indslaget omhandlede film i denne genre samt Trauma Magazine som blad – Kristian Mølgaard deltog i programmet.
Trauma har også været i Rom og besøge den legendariske italienske producer og instruktør Dario Argento, som i den anledning blev interviewet til bladet.

Trauma udgav i alt 5 numre, førend vi besluttede at kun videreføre bladet via Internettet, hovedsageligt pgr. af de store udgifter i forbindelse med trykkeri og distribution i Danmark.
Trauma udkom ca. med ½ års mellemrum og havde et godt samarbejde med Nordisk Film, SandrewMetronome, Universal Danmark, SF-Film, Buena Vista, o. fl., så vi altid er på stikkerne med de nyeste udgivelser samt film til anmeldelse. Dette samarbejde er kun blevet stærkere gennem årene og opretholdes stadig i dag.
Desuden har vi løbende konkurrencer, ca. 1 gang om måneden, hvor vi i samarbejde med forskellige distributørere kan udlodde DVD-film og/eller merchandise på aktuelle film eller udgivelser.

Trauma er skrevet af filmelskere for filmelskere !
Trauma Magazine
Borgmesterløkken 15
6200 Aabenraa
DANMARK


Show Buttons
Hide Buttons