Vampire Girl vs. Frankenstein Girl

0
Postet 19. februar 2011 af i

Info

 
 
 
 

Japanerne er endnu en gang på banen med filmen, Vampire Girl vs. Frankenstein Girl, som kun de kan lave den. Manden bag har lavet filmen Tokyo Gore Police som faldt i god jord hos fansene af denne vanvittige filmverden, og nu viser han sig fra endnu en af sine makabre sider, og giver os en […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
Japanerne er endnu en gang på banen med filmen, Vampire Girl vs. Frankenstein Girl, som kun de kan lave den. Manden bag har lavet filmen Tokyo Gore Police som faldt i god jord hos fansene af denne vanvittige filmverden, og nu viser han sig fra endnu en af sine makabre sider, og giver os en film fuld af groteske væsener, ubeskrivelige mordscener, og blod, blod og atter blod. 
Filmen handler om en ung pige som viser sig at være en vampyr, der kæmper for at få drengen hun elsker, til at blive en vampyr som hende. Det eneste problem der står i vejen er hans kæreste, som hun skal slå ihjel. Vanviddet fortsætter da det viser sig at pigens far er en gal videnskabsmand, som genopliver datteren så hun kan få hævn over vampyr-tøsen.
Når man hører handlingen er man klar over hvilket film man har med at gøre… ikke noget for sarte sjæle. Japanerne leverer denne vampyr vs. Zombie film med blodige kampe og sygelige scener, som kun de kan lave dem. Spækket med en vis komik, som man ikke kan undgå at spotte når man ser filmen, er med til at fører filmen op på et højere niveau af sindssyge. For de fleste virker film som denne latterlige, med de overdrevne effekter og de utallige liter blod som sprøjter til at sider, men for fans af japanernes sindssyge verden, vil denne film helt sikkert vække stor interesse. Filmen er spækket med umiskendelige japanske effekter og mordene er farverige og nærmest aldrig set før. 
Se den og grin med, eller se den og nyd et japansk ’eventyr’.
 
 
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)