Tucker & Dale vs. ondskab

0
Postet 9. juni 2011 af i

Info

 
 
 
 

Alene titlen på denne film burde være en kilde til nysgerrighed. dernæste coveret med den halve person i midten. Og når filmen så er i gang, kan du sikkert heller ikke slippe den. Historien er nemlig en fin blanding af humor, sort humor, splatter og forviklinger mixet med fordomme. Og det er altså temmelig underholdende. […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Alene titlen på denne film burde være en kilde til nysgerrighed. dernæste coveret med den halve person i midten. Og når filmen så er i gang, kan du sikkert heller ikke slippe den.

Historien er nemlig en fin blanding af humor, sort humor, splatter og forviklinger mixet med fordomme. Og det er altså temmelig underholdende.

De to “bonderøve” Tucker og Dale er indbegrebet af “Texas Chainsaw Massacre-typer” for de unge der er på Spring Break i skovene omkring West Virginia. De kommer dog også lidt uheldigt ud af deres forsøg på at være venlige overfor de unge, der har set for mange slasher-film. I bedste Fredag d. 13.-stil har Tucker og Dale endda en faldefærdig hytte i skoven, nær det sted de unge har slået lejr. Og så er der jo algt op til løjer. For den ene misforståelse tager hurtigt den anden – det er ganske enkelt fænomenalt lavet.

Det er nemlig ganske underholdende at se tingene fra den anden side, nemlig fra de typer, som ellers ville have været blodtørstige mordere i en film som kunne minde om denne. Men her ser vi altså to typer, der bare bliver misforstået 100% på grund af fordomme og nogle unge, der har set for mange film. Især bliver det morsomt, når Tucker og Dale tror de unge, der begynder at angribe dem, har indgået en selvmordspagt. Man kan jo heller tro meget andet, når een af dem frivilligt springer ind i en flismaskine, vel?

Stor overraskelse og stor underholdningsværdi! En sand hyldest til splatter-genren!


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)