Trigger Man

0
Postet 7. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

AWE er stadig førende i at udgive kultfilm på DVD i fed kvalitet, film der er oversete eller glemte. Og i det hele taget sære film.Trigger Man er ingen undtagelse – den er bare ikke særlig god.Tre fyre,Reggie, Ray og Sean, tager ud i skoven for at jage rådyr. To fjolser og deres kammerat, der […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

AWE er stadig førende i at udgive kultfilm på DVD i fed kvalitet, film der er oversete eller glemte. Og i det hele taget sære film.Trigger Man er ingen undtagelse – den er bare ikke særlig god.Tre fyre,Reggie, Ray og Sean, tager ud i skoven for at jage rådyr. To fjolser og deres kammerat, der gerne vil være den modne af de tre. Der bliver gået en HEL del i skoven og der sker intet i lang tid. Ikke før de kommer til en ”deadend”, en stejl bjergskråning ned til et sært industriområde. De får sig en stille pilsner, snakker bøvet og med et bliver Sean ramt af et dræbende skud. De to andre flygter ind i skoven. Der går dog ikke mange minutter før den næste bliver offeret for deres usynlige fjende, der åbenbart skyder RET godt.Og så følger vi ellers den stakkels gut, der begiver sig ned ad floden til by-området.Det er ikke fordi man bliver vildt begejstret for denne film. Udgangspunktet er jo slet ikke ringe, men historien bliver fortalt dræbende langsomt og det der ”trigger” mig (høhø…), er at der ikke er lagt overraskelser ind. Der sker bare ikke det store, før de to fyre bliver skudt. Og efterfølgende sker der nu heller ikke så forfærdeligt meget.

Slutningen er for tam – man får intet at vide om motiv, overlevelse, hvem og hvorfor. Nej, jeg kedede mig ind i mellem og det er ikke godt. For tam. Efter sigende bygget på virkelige begivenheder, men det hjælper ikke på filmens spænding.

KM

]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarer



Skriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons