Torment

0
Postet 12. november 2014 af i Gys

Info

Genre:
 
Instruktør:
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 77 min.
 
Udgivet: Canada 2013
 

:

Overrasker! Positivt!
 

:

-
 

En far med sin søn, moderen er død og den lille knægt har svært ved at acceptere faderens nye kæreste – det lyder som et drama, men er altså grundstenen i denne perle, Torment, som overrasker voldsomt godt! Den lille familie tager op til familiens hytte på landet, hvor de hurtigt opdager, at der har […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

TormentEn far med sin søn, moderen er død og den lille knægt har svært ved at acceptere faderens nye kæreste – det lyder som et drama, men er altså grundstenen i denne perle, Torment, som overrasker voldsomt godt!

Den lille familie tager op til familiens hytte på landet, hvor de hurtigt opdager, at der har været ubudne gæster. Politiet tager sig ikke synderligt af det, da det regnes for at være unge, der bare har overnattet i fuldskab. Men samme nat bliver de overrasket på den knap så fede måde, idet der er ubudne gæster. Liam, den 7-årige søn, forsvinder og så begynder rædslerne for det unge par. Nogle vanvittige personer, har fundet på at iføre sig bamser og kludedukkers hoveder, som gør dem uhyggelige og bizarre at se på – og de jagter faderen og hans unge kæreste. Liam er nu deres barn og de har ikke tænkt sig at opgive ham.Torment-1

Filmen er altså temmelig nervepirrende, psykologisk uhyggelig og samtidig meget brutal. Ideen med at de ukendte har gemt sig bag uskyldige hoveder fra bamser og lign., gør dem temmelig uhyggelige. Og da de samtidig ikke siger et ord, gør det dem endnu mere mystiske.

Konceptet er set før i film, hvor et normalt trygt hjem invaderes eller belejres af tavse personer med masker. og det fungerer netop fordi noget trygt pludselig og uventet bliver utrygt. Når der tilmed et en 7-årig knægt indblandet, virker det blot endnu mere voldsomt.

Igennem hele filmen er man underholdt og jeg garanterer nervepirrende øjeblikke.

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)