The Woman in Black : Angel of Death

0
Postet 27. juni 2015 af i Gys

Info

Genre:
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 98 min.
 
Udgivet: USA/UK/Canada 2014
 

:

Huset er stadig spooky!
 

:

Mangler gysene!
 

Tiden er skruet 40 år frem, efter begivenhederne i det uhyggelige hus, Eel Marsh House, hvor Daniel Radcliffe mødte så meget modstand og ret skræmmende oplevelser. En gruppe børn tager med deres to lærerinder væk fra bomberamte London i 1941 og flygter til huset, hvor de skal bo under ret kummerlige forhold. Med sig er […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Womaninblack2

Tiden er skruet 40 år frem, efter begivenhederne i det uhyggelige hus, Eel Marsh House, hvor Daniel Radcliffe mødte så meget modstand og ret skræmmende oplevelser.

En gruppe børn tager med deres to lærerinder væk fra bomberamte London i 1941 og flygter til huset, hvor de skal bo under ret kummerlige forhold. Med sig er også en stakkels dreng, som er tavs som graven, da han lige inden afgang mistede sine forældre i et tysk bombeangreb på byen. Drengen er sårbar og han fornemmer hurtigt, at der er noget andet i huset – og det opsøger ham. Den ene lærerinde har i mellemtiden etableret en kontakt til en pilot på orlov, som bliver en hjælpende hånd i flere situationer. For deres tilstedeværelse vækker spøgelset af Jennette Humfrye til live igen.

Den første film var meget uhyggelig og indeholdt alle de elementer en spøgelsesfilm efter min mening skal have. Vindpust i nakken, stilhed, sære lyde fra rummet ovenpå – you name it. Her er stilen dog en smule anderledes. Desværre. For jeg havde forventet gyWomaninblack2-1s i stil med første film – gyse der aldrig rigtig kom. Bevares, et par uhyggelige sekvenser er der da, men langt fra den samlede uhyggelige oplevelse, der får een til at sidde og holde vejret. Det er mere en film, der fortæller en spændende historie, men som ikke rigtig viser om det er myte eller virkelighed – bortset fra enkelte sekvenser, kunne det lige så godt være et krigsdrama om en gruppe børns fantasi der spiller dem et puds. Eller om en stakkels knægts visioner efter at have oplevet noget traumatisk. Eller måske en kærlighedshistorie, for den sags skyld. Plottet er let at gennemskue og det er meget forudsigeligt. Tilmed flytter de sig fra huset og så hænger det ikke rigtig sammen mere.

Filmen er ikke dårlig, men jeg havde virkelig forventet noget mere og fandt mig selv kede mig en LILLE smule ind i mellem. Med sådan et respektfuld filmtitel, som vækker gode minder om gode gys, og med en ganske fængende trailer, var der lagt op til meget mere – som bare ikke indfandt sig.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)