The Walking Dead (S9)

1
Postet 16. december 2019 af i Adventure/Action

Info

Genre: , ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 725 min.
 
Udgivet: USA 2018
 

:

Alt - denne sæson holder 100%
 

:

At skulle vente til sæson 10
 

Meget passende har der været tale om, at denne sæson er et helt nyt kapitel i hele den voldsomt populære serie. Der skulle så at sige “nul-stilles” og begynde et nyt kapitel. Selvom serien nu har kørt så længe, er den langt fra faldet i popularitet og det forstår man. For hvor nogle serier mister […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Meget passende har der været tale om, at denne sæson er et helt nyt kapitel i hele den voldsomt populære serie. Der skulle så at sige “nul-stilles” og begynde et nyt kapitel. Selvom serien nu har kørt så længe, er den langt fra faldet i popularitet og det forstår man. For hvor nogle serier mister pusten og hvor man som seer dermed mister interessen, formår TWD simpelthen at forny sig og blive ved med at udvid universet med spændende karakterer og udvidelser af de eksisterende. Det er voldsomt vanedannende.

Rick har fået ro på sin lejr og man arbejder ihærdigt på at skabe en verden i harmoni – så meget som det nu kan lade sig gøre, i en verden, hvor de levende døde, zombier, walkerne, stadig fylder alt.  Og som sædvanlig har KNB EFX lagt sig i selen, for konstant at overraske med både fantasifulde levende døde og med metoder for, hvordan man dræber dem bedst. Se bare scenerne med træstammerne.

Serien når omtrent halvvejs til en milepæl i fortællingen – der sker noget total uventet og man må derefter forberede sig på et stilskifte og noget af en overraskelse, som man måske havde været foruden. Ikke fordi det er kedeligt. Langt fra. Men fordi det skaber så meget frustration over ikke at vide….Og pludselig føles der rigtig langt til sæson 10, hvor man måske får forløsning. Det er ikke til at bære.  Tilmed introduceres en ny “super-skurk”, som nærmer sig noget man ganske enkelt tror er løgn. Vanvittigt godt fundet på og en twist som får en ud på stolekanten.

Dette er uden tvivlen bedste, mest nervepirrende og mest overraskende sæson i mange år. Overgår alt undertegnede havde forventet. Og ja, Negan er tilbage, omend i en helt anden position!

Som sædvanlig byder Bluray-udgaven på en masse spændende ekstra materiale.

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

En kommentar


  1.  

    Sæson 9 er virkelig et overraskende højdepunkt efter et par sæsoner, hvor tingene kørte lidt i ring. Negan var en god skurk, men det var som om, at man ikke rigtig kunne komme ud over kanten med ham. Men hold da op, hvor sker der meget i sæson 9. Wow! Tempoet går lidt ned i sæson 10 (hvor vi pt. er halvvejs), men den er bestemt ikke uinteressant.

Skriv et svar


(krævet)