The Tourist Trap

0
Postet 29. marts 2011 af i

Info

 
 
 
 

En af 70’ernes glemte filmperler i skrækgenren, The Tourist Trap, er genudgivet i 2010 for endnu en gang at sprede uhygge hos seere rundt i landet. Filmen handler om en gruppe unge på en ferie udflugt, indtil deres bil bryder sammen. En af de unge tager alene ud for at finde noget hjælp, men da […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
En af 70’ernes glemte filmperler i skrækgenren, The Tourist Trap, er genudgivet i 2010 for endnu en gang at sprede uhygge hos seere rundt i landet. Filmen handler om en gruppe unge på en ferie udflugt, indtil deres bil bryder sammen. En af de unge tager alene ud for at finde noget hjælp, men da vedkommende ikke vender tilbage drager de andre ud for at finde ud af hvad der er sket. De får hjælp af en venlig mand, Mr. Slausen som tilbyder at få deres bil repareret, og de tager med til hans værksted ved siden af et nedlagt voksmuseum inde i byen. Resten af gruppen har fået besked på at blive og vente, men trodser påbuddet og går ind i museet. Men det skulle de aldrig have gjort!
 
Jeg må tage hatten af og erkende at dette virkelig er en glemt gyserfilm som stadig kan skræmme til dags dato. Dukker har altid haft en yderst skræmmende effekt på film, og her hentyder jeg selvfølgelig til Chucky-filmene. Mystikken og gyset omkring det gamle voksmuseum og de gyselige voksfigurer løber koldt ned ad ryggen på én, og skaber en rigtig uhyggelig atmosfære. Filmen, House of Wax fra 2005 besidder stort set den samme handling, hvilket får den til at virke som et remake af denne film. Det er forståeligt hvorfor man har villet lave en ny udgave af denne klassiker, da handlingen er rigtig skræmmende og effektiv. Er man dog mere til klassiske gys og den helt originale samt uhyggelige stemning, bør man vælge at se The Tourist Trap! Filmens gys-effekter virker langt forud for den tidsalder den er lavet i, og er et rigtig godt byd på en uhyggelig aften foran skærmen!
 
Skynd dig ned i dvd-shoppen og invester i denne film, så du kan opleve den skræmmende oplevelse man får gennem filmens mesterlige handling. 
 
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)