The Toolbox Murders

0
Postet 19. februar 2011 af i

Info

 
 
 
 

Et brag af en skandale så dagens lys i 70’erne da denne chokerende og syge splatter-film, Toolbox Murders kom frem. Den blev mødt af et utal af kritik og forargelse og blev censureret i høj grad, men fansene elskede den! Nu på dvd er denne genudgivelse af 70’ernes vanvittige filmperler for alle der ikke kan […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
Et brag af en skandale så dagens lys i 70’erne da denne chokerende og syge splatter-film, Toolbox Murders kom frem. Den blev mødt af et utal af kritik og forargelse og blev censureret i høj grad, men fansene elskede den! Nu på dvd er denne genudgivelse af 70’ernes vanvittige filmperler for alle der ikke kan få nok af sex og splatter samlet i én film. Filmen handler om en notorisk massemorder som slår kvinder ihjel på de mest barbariske måder, med sit arsenal af forskellige værktøjer. Gang på gang bliver kvinderne slået ihjel på dybt makabre måder, og satte dybe spor hos seerne tilbage i tiden.
Hvis man ser den i dag, vil man finde ud af, at den er knap så nervepirrende og skræmmende, som den var dengang, men filmen indeholder stadig nogle gode elementer, som gør den til en klassiker i splatter-genren. Det er nok derfor at manden bag Motorsavsmassakren, Tobe Hooper valgte at genindspille den i 2004, så man kunne mærke gyset med nutidens film-remedier.
Er man stadig en fan af de gamle splatter-klassikere, er denne film lige noget der falder i øjnene. Den har nemlig det hele: en vanvittig massemorder, med et udstyr som rækker ud over den vildeste fantasi(dog kender vi til værre ting i dag, som fx Saw, men dengang chokerede det mange mennesker), smukke og nøgne kvinder som bidrager med den seksuelle del samt en uhyggelig stemning og melankolske scenarier. 
Et godt valg til en lørdag aften, hvis man er til en gammel forbudt film, som nu er genudgivet i ucensureret udgave, for alle dem, som ikke kan få nok af splatter og uhygge.
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)