The Machine Girl

0
Postet 18. oktober 2010 af i

Info

 
 
 
 

Japanerne er endnu en gang tilbage på banen med det som de jo gør allerbedst… samurai-film! Endnu en gang er temaet en ung pige som søger hævn, og tro mig, der står hævn på menuen!  Vores tilforladelige hovedperson Ami Hyüga’s bror bliver en dag myrdet af en bande unge yakuza’er. Hun prøver derefter at hævne […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
Japanerne er endnu en gang tilbage på banen med det som de jo gør allerbedst… samurai-film! Endnu en gang er temaet en ung pige som søger hævn, og tro mig, der står hævn på menuen! 
Vores tilforladelige hovedperson Ami Hyüga’s bror bliver en dag myrdet af en bande unge yakuza’er. Hun prøver derefter at hævne sig på egen hånd. Hun når et godt stykke ind i yakuza’ernes verden, indtil hun desværre gaber over mere end hun kan klare, og må se sig slået og såret. 
Det stopper hende dog ikke, da hun med lidt hjælp fra sine forældre får lavet visse modifikationer på kroppen… nemlig en overdimensioneret maskinpistol i stedet for en arm! 
Denne film er endnu et eksempel på japanernes evige kærlighed til nådesløs og blodig vold blandet med en heltinde som besidder overnaturlige evner. Filmen er derfor blot endnu en blodig samurai-film i rækken af film, som fx Tokyo Gore Police, og Ichi The Killer.
Filmen bidrager med nogle få enkelte overraskelser, men ellers ligner den desværre så mange andre af slagsen. Men for at se positivt på det, vil denne film være et must-see, hvis du har elsket de tidligere nævnte film under samme genre. 
Hvis du derimod er en grønskolling i feltet af samurai-film, skal man først og fremmest vide hvad man går ind til. Se den ikke hvis man er sart over for blod og indvolde, for det er filmen nemlig spækket af i nærmest overdrevet grad! Men se den alligevel hvis den fanger din interesse på en eller anden måde, da den er ret underholdende. 
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)