Spøgelser i mørket

0
Postet 5. marts 2011 af i

Info

 
 
 
 

En irsk gyser med både Aidan Quinn og Iben Hjeljle og sågar Casper Christensen i en lille-bitte statist-rolle. Ja, hvorfor ikke? Historien her handler om Lena Morelle (Hjejle), der er forfatter til bøger om det overnaturlige. Hun møder ved en litteraturfestival læreren Michael (Ciaran Hinds), der plages af sære syner. De svinger begge to godt, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

En irsk gyser med både Aidan Quinn og Iben Hjeljle og sågar Casper Christensen i en lille-bitte statist-rolle. Ja, hvorfor ikke?

Historien her handler om Lena Morelle (Hjejle), der er forfatter til bøger om det overnaturlige. Hun møder ved en litteraturfestival læreren Michael (Ciaran Hinds), der plages af sære syner. De svinger begge to godt, men Lena har også kig på en anden forfatter, Nicholas, spillet af Aidan Quinn. Og så kan det ellers nok være det bliver rodet, småkedeligt og intetsigende. For hvad i himlens navn skal der til at blande et trekantsdrama med en spøgelsesfilm. Her fungerer det ihvertfald ikke, idet de to genrer kører på hver sit spor.

Ved dramaet er det reelt drama, bare lidt kedeligere. Ved spøgelsessekvenserne (og dem er der bestemt ikke mange af!), er det ganske fikst lavet. Samler man trådene, har man faktisk to film, der kan køres separat, den ene jævnt kedelig, den anden ultrakort; men til gengæld med nogle ganske fede chock-effekter (læs: 2 stk.).

I det hele taget er det en rodet affære, som gik hen og blev rigtig kedeligt at være med til. Desværre. Og ikke engang Casper Christensens korte statistrolle gjorde noget sjovt ved filmen.

 Den ene splat skal den have for de to ganske udmærkede chock-sekvenser, der virkelig tog fusen på undertegnede!


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)