Solar Storm

0
Postet 29. oktober 2013 af i Science Fiction

Info

Genre:
 
 
 
 
Spilletid: 240 min.
 
Udgivet: Canada 2013
 

:

Den sluttede….
 

:

Hele 3 timer i dårligt selskab
 

Med et flot, flot cover og med lovende ord, kommer denne sci-fi-action-disaster-movie og du kan godt forberede dig på en oplevelse ud over det sædvanlige. Et privat rumfirma drager ud med en meget broget besætning på sin jomfrurejse – turen skal gå rundt om månen og tilbage igen, på kun få timer. Om bord er […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

SolarStorm-BluRayMed et flot, flot cover og med lovende ord, kommer denne sci-fi-action-disaster-movie og du kan godt forberede dig på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Et privat rumfirma drager ud med en meget broget besætning på sin jomfrurejse – turen skal gå rundt om månen og tilbage igen, på kun få timer. Om bord er almindelige mennesker, men altså også præsidentfruen. Noget går galt og fartøjet slynges ud af kurs og tager direkte mod solen. Problemet er desuden også, at når rumfærgen rammer Solen, vil dets motorer skabe en altødelæggende solstorm og dermed er livet på Jorden atter truet. Eller er det? For med sammenbidte tænder og et skarpt blik er heltene klar til at redde det hele med diffuse udregninger og formler – samtidig med at helten gør sig umage, er der endda knuder på tråden mht. eks-konen og hendes nye mand, hans bedste ven – for de er også med i projektet. Uha ja, som du måske kan ane, er dette et totalt makværk.

Historien holder slet, slet ikke og allerede efter de første tre minutter, begyndte alarmklokkerne at ringe – skuespillet er stift som karton og skuespillerne agerer som var de i et dukketeater. Som marionetdukker, vel at mærke. Samtidig overspilles der i den grad – meget irriterende. Effekterne er heller ikke værd at nævne – og hvis dog bare producerne havde holdt sig lidt til fakta omkring rumrejser, så havde der dog været et lille lyspunkt. Men ak. Selv miljøet er sparet væk, kulisserne er ikke til at tage alvorligt og i det hele taget: Ak!

Kæresteskænderier, dårlig timing og skuespil, tynd historie gør at denne film er hele tre timers spild af din tid. Kendes også under titlen “Exploding Sun”, men det gør ikke filmen bedre.

Lad dig ikke lokke af det flotte cover.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)