Shrooms

0
Postet 4. april 2010 af i

Info

 
 
 
 

En del af PanVisions Slasher Collection er denne perle. Tre par tager på skovtur i Irland, for at indtage lidt svampe og leve livet i en rus for en stund. Alt tegner godt. Humøret er højt, men da de på en skovvej påkører og dræber en ged, møder de dog nogle sære beboere af området. […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

En del af PanVisions Slasher Collection er denne perle.

Tre par tager på skovtur i Irland, for at indtage lidt svampe og leve livet i en rus for en stund. Alt tegner godt. Humøret er højt, men da de på en skovvej påkører og dræber en ged, møder de dog nogle sære beboere af området. Samme aften fortælles der en uhyggelig historie ved lejrbålet – en historie om området omkring dem.

Nu begynder der at ske ting og sager – især da historien langsomt vikles ind i den virkelighed de unge oplever. Også selvom det de mest oplever, er i deres svamperus. Især Tara (Lindsay Haun) er udsat og da også filmens omdrejningspunkt. Hun har indtaget en meget giftig svamp, som øjensynlig giver hende et syn på fremtidens hændelser. Eller er det nu også det der sker…? Parrene bliver i forvirringen skilt fra hinanden i den enorme øde skov og det hele spidser til. Og midt i det hele er Tara med sine sære syner, som hun får periodisk efter at have indtaget en specielt giftig svamp..

På en usædvanlig facon, skildres nu en historie, som vil gøre dig mere og mere sulten efter at vide, hvad slutningen egentlig vil være. Filmen har nogle blændende gode visioner, lige fra en talende ko til kramper filmet i et afsindigt tempo.

Dette er en overset film, som fortjener at blive set. Da undertegnede ikke havde hørt om den før, var forventningerne heller ikke helt så store, som de kunne have været. Men jeg skal da love for, at overraskelsens glædelige smil, bredte sig på læberne, da det hurtigt viste sig, at dette er en blændende god film. En skøn blanding af Blair Witch Project, slasher-film og japansk gys. Denne film behøver du ingen svampeindtagelse for at se – flot arbejde! Og noget af det bedste er, når en film overrasker og slutningen er total uforudset – det er den her. Intet er som det ser ud til.

KM

]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons