Run, Bitch! Run!

0
Postet 24. august 2010 af i

Info

 
 
 
 

Joseph Gusman og Robert James Hayes har skabt denne film som en hyldest til 1970’ernes Rape and Revenge film, også kaldet Grindhouse-film.  Hvis vi lægger ud med filmens scener, virker de noget uprofessionelle, hvilket er med til at gøre filmen mere realistisk inden for datiden genre og filmredskaber. Plottet er simpelt; to unge bibelsælgere er […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Joseph Gusman og Robert James Hayes har skabt denne film som en hyldest til 1970’ernes Rape and Revenge film, også kaldet Grindhouse-film.  Hvis vi lægger ud med filmens scener, virker de noget uprofessionelle, hvilket er med til at gøre filmen mere realistisk inden for datiden genre og filmredskaber.

Plottet er simpelt; to unge bibelsælgere er på tur rundt i landet for at sprede Guds ord, da de uheldigvis støder på en gruppe af psykotiske mennesker som udsætter dem begge for voldtægt, og efterlader dem til døde. Titlen refererer i øvrigt til et sygt spil, som den ene kvinde bliver udsat for. Hun får et kort tids forspring ud i skoven, hvorefter manden kommer og voldtager hende. Trods hendes nærdødsoplevelse overlever hun og vender tilbage for at få den ultimative hævn. Og når jeg siger hævn, så mener jeg hævn!

Filmen i sig selv mangler dog en del spænding før man kan kalde det en thriller, og skuespillernes relative dårlige evner på film er kun til at grine af. Filmens skabere har været mere interesseret i at vise nøgne kvinder og forbudte scener, end at give filmen en større grad af substans. Men kan må til gengæld sige, at man får hvad man er lovet; 60 minutes of crazy shit, blood and boobs! Så man kan med et afsluttende ord sige, at for fans af denne genre er filmen helt klart et must-see, men ellers kan filmen sagtens falde i dårlig jord.

RKJ

]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons