Rise

0
Postet 17. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Så er den smukke Lucy Liu på pletten i denne ganske underholdende og fængende vampyrfilm – dog uden hugtænder. Det er Sam Raimis selskab Ghost House Pictures der står bag og det bør være et tegn på kvalitet. Og det er sandelig heller ikke dårligt, dette her ! Lucy Liu spiller Sadie, der er journalist og […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Så er den smukke Lucy Liu på pletten i denne ganske underholdende og fængende vampyrfilm – dog uden hugtænder. Det er Sam Raimis selskab Ghost House Pictures der står bag og det bør være et tegn på kvalitet. Og det er sandelig heller ikke dårligt, dette her ! Lucy Liu spiller Sadie, der er journalist og har trevlet alskens ondskab op i sin jagt på historier.Hun bliver dog snart offer for selvsamme ondskab – eller en tand værre – da hun kommer i kløerne på nogle galninge, der dræber hende brutalt.Hun vågner dog op igen, og finder sig selv på lighuset, hvorfra hun flygter febrilsk og forvirret. Hun indkvarterer sig på et herberg for hjemløse og der får hun øjnene op for den trang hun har haft siden hun vågnede. I en blodig scene bider hun ganske enkelt i en mands arm for at få blod. Hun har i forvejen dræbt ham med en pude og sidder med armen foran sig og bider let i den. Undertegnede tænkte på personen der ligger arm til, at det må gøre nas, da der pludselig går hul, huden revner og hun smæsker i blodet. Flot lavet af Nicotero-effekt-holdet.

Sadie finder altså ud af, at hun ikke er som hun var før. Og hun er nu fast besluttet på at få hævn, finde dem der gjorde det mod hende.

 Som nævnt er effekterne ganske fede – skuespillet er ligeledes upåklageligt. Historien er underholdende og sænker aldrig paraderne. Det er fed underholdning med masser af spændende ideer. Få dine tænder…øh… hænder i denne lille sag ! 

KM

 
]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons