Return Of The Living Dead 3

1
Postet 3. august 2012 af i Gys

Info

Genre: ,
 
Instruktør:
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 90 min.
 
Udgivet: USA 1993
 

:

Zombiefilm med et glimt i øjet
 

:

Atmosfæren fra O'Bannons-film mangler lidt.
 

Return Of The Living Dead 3 – åhja, hvem husker ikke den, da den kom frem i 1993, hvor Trauma Magazine så dagens lys for første gang. Coveret på dette første eksemplar, blev prydet af Melinda Clarke som Julie, der er blevet en levende død. I samme nummer af Trauma, var undertegnede så heldig at […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Return Of The Living Dead 3 – åhja, hvem husker ikke den, da den kom frem i 1993, hvor Trauma Magazine så dagens lys for første gang. Coveret på dette første eksemplar, blev prydet af Melinda Clarke som Julie, der er blevet en levende død. I samme nummer af Trauma, var undertegnede så heldig at kunne præsentere et telefoninterview med den store mesterinstruktør, Brian Yuzna. Hvis du er så heldig at kunne fremskaffe et eksemplar, så kan du læse hvad han har at sige om bl.a. denne film…

Curti’s far arbejde som chef i et militært forsøgsanlæg og Curti’s kæreste, Julie (Melinda Clark) er voldsomt interesseret i døden. De sniger sig ind i anlægget og overværer et forsøg med en levende død – et forsøg der går grueligt galt.

For militæret laver forsøg med gassen, der vækkede de døde til live for første gang i etteren af Dan O’Bannon i 1989 og noget virker ikke som det skal. Ånden fra den første geniale film, er dog ikke helt med.

Julie og Curti stikker af, men en ulykke dræber Julie – og hvor tager man hen for at vække sit livs kærlighed til live igen? Selvfølgelig på det militære anlæg, hvor de så det kunne lade sig gøre.

Melinda Clarke som Julg gøre. De overværede dog ikke eftervirkningerne. 

Julie finder ud af, at hun er sulten hele tiden og finder en sær smag for blod – men hun er voldsom splittet, da det slet ikke er så romantisk og mystisk, som hun havde drømt om inden ulykken. Og Curti er ved at fortrøde hans handling – for følgerne udvikler sig hele tiden. Det er en naiv kærlighedshistorie og historien svømmer i klicher, omgivet af levende døde i bedste Yuzna-stil. Steve Johnson leverer en række opfindsomme zombier, der er som de skal være i Return-serien. Steve Johnson gør det igen!

Der er dømt ægte nostalgi, når AWE disker op med denne klassiker, som du bare bør have i din samling af enten Yuzna-film eller mellem alle de andre zombiesjaskere.

For undertegnede har denne film en helt speciel værdi, da det var starten på Trauma Magazine og distributionen i Europa og USA.

Udgaven her indeholder en version, som er en kende for blodig til amerikanerne og så den version der blev offentliggjort da filmen kom frem.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

En kommentar


  1.  
    Daniel Henriksen

    Åhh ja. Husker den forside 🙂

Skriv et svar


(krævet)