Rats

0
Postet 27. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Bruno Mattei er altid god for et godt plagiat af amerikanske succesfilm – og her forsøger han atter med et udspil. Lad det være sagt med det samme: RATS har ikke samme format af klassisk italienergys over sig, som så mange andre af AWE´s titler. Langt fra. År 2240 – verden er lagt øde, som […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Bruno Mattei er altid god for et godt plagiat af amerikanske succesfilm – og her forsøger han atter med et udspil. Lad det være sagt med det samme: RATS har ikke samme format af klassisk italienergys over sig, som så mange andre af AWE´s titler. Langt fra.

År 2240 – verden er lagt øde, som følge af en atomkrig, og mennesket lever under jorden. En gruppe mennesker vælger dog efter et oprør, at leve over jorden. En gruppe post-apokalyptiske rockere finder et forladt forskningslaboratorium. Stedet er tilsyneladende proppet med mad og drikke… og i tusindvis af rotter ! Rotterne går til angreb og det bliver en blodig og lang nat for de stakkels rockere og deres piger. Rent indholdsmæssigt er den ikke længere – hele filmen foregår, på nær nogle optagelser i starten, i huset, hvor rotterne også befinder sig. Gruppen er elendig spillet, med skuespil under middel. Gruppen opfører sig så kollektivt, at det kun kan se ud som en teatertrup på amatørbasis, der er hyret. Mændene vil gerne ligne deres idoler, hvorfor man kan se en efterligning af både Kurt Russel og Chuck Norris. Rotterne er ganske almindelige rotter, der er tvunget til at medvirke i dette makværk af en gyserfilm. De skal forestille at være superintelligente dræberdyr, men ser altså ud som nuttede små rotter nu gør. De bliver kastet rundt med af folk på filmholdet og i det hele taget ser de ud som om de blot gerne vil langt væk fra optagelserne. Ikke meget dræber over dem. Heller ikke når de bliver mast ud af en bunke kød i en dukke, så det ser ud som om de æder sig ud af en persons krop. Nej, dette er ikke særlig fedt. Det kan være morsomt at se den ret ringe eftersynkronisering af de italienske ”skuespillere” og det kan være underholdende at observere det dårlige skuespil, men i længden er det trættende. Denne udgivelse fra AWE indeholder den uklippede nyrestaurerede version af filmen.  

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)