Psychos In Love

0
Postet 8. september 2010 af i

Info

 
 
 
 

Psychos in love er en film om 2 unge mennesker, Joe & Kate, som forelskes i hinanden, kort sagt. Men de er dog langt fra normale da de begge deler en interesse i at slå mennesker ihjel! Udover over det deler de et voldsomt og sygeligt had til vindruer, hvilket fører filmen op på et […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Psychos in love er en film om 2 unge mennesker, Joe & Kate, som forelskes i hinanden, kort sagt. Men de er dog langt fra normale da de begge deler en interesse i at slå mennesker ihjel! Udover over det deler de et voldsomt og sygeligt had til vindruer, hvilket fører filmen op på et ekstra niveau af sindssyge. Det eneste problem de bøvler med de fleste gange, er hvordan de skal slippe af med ligene, indtil de møder en vvs-mand, der åbenbart har smag for menneskekød! Filmens absurde og groteske handling er med til at sætte sit præg på 80’ernes vanvidsfilm.

Another World Entertainment har genudgivet denne utilregnelige film og bragt den tilbage på banen for de filmelskere som ikke har haft kendskab til den.

Filmen bidrager med elementer fra komediens verden, gyserens verden og med et ekstra pift af psykotiske virkemidler, er filmen blevet til en blanding af humoristisk, surrealistisk morder/kærlighedshistorie, tro det eller ej!

Filmen er noget helt for sig selv og hører hjemme på hylden hos enhver person med et ønske om kærlighed, mord og det absurde, alt samlet i én film.

Se filmen hvis du ønsker at se mord begået som var det en hverdagsrutine – hvilket det jo så faktisk er for Joe og Kate!


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)