Night Of The Living Dead – 3D

0
Postet 5. oktober 2012 af i Gys

Info

Genre: ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 80 minutter
 
Udgivet: USA 2006
 

:

Hyggelig zombiesjasker
 

Så er der atter dømt zombiesjasker i en tid med zombier alle vegne, ikke mindst takket være den fantastiske serie The Walking Dead. Ikke desto mindre er denne film altså fra 2006. Her er det Jeff Broadstreet der arbejder videre med ideen bag den klassiske George A. Romero-klassiker fra 1968, Night Of The Living Dead. […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Så er der atter dømt zombiesjasker i en tid med zombier alle vegne, ikke mindst takket være den fantastiske serie The Walking Dead. Ikke desto mindre er denne film altså fra 2006.

Her er det Jeff Broadstreet der arbejder videre med ideen bag den klassiske George A. Romero-klassiker fra 1968, Night Of The Living Dead. Barbara og hendes bror Johnny er på vej til begravelse til en fjern moster, men da de ankommer til kirkegården er gæsterne væk, kisten står klar til at blive sænket ned og de er tavst og tomt. Lige indtil de første levende døde dukker op. Johnny stikker af og efterlader Barbara, der stikker af og ender på en bondegård, hvor en flok sidder og ser Night Of The Living Dead på TV. Som man kan forestille sig, ender det hele op i blod, bandeord og zombier overalt.

Det er egentlig ikke fordi der mangler noget i filmen, for den er fyldt med alt det der skal til. Zombierne er vellavede og der er små interne jokes. Der skal bare en del til for at få armene i vejret, sådan som der er zombier overalt for tiden.

Konklusionen må være, at det er beundringsværdigt at Broadstreet TØR stille sig op med en omskrivning af en gammel klassiker og at resultatet er ganske fornuftigt. At han tilmed vælger at lave den i 3D er jo bare endnu et frisk pust.

Med DVD’en følger det sædvanlige trailers og to sæt 3D-briller.

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)