Men In Black 3

0
Postet 13. oktober 2012 af i Komedie

Info

Genre: ,
 
Instruktør:
 
Skuespillere: , ,
 
Distributør:
 
Spilletid: 90 min.
 
Udgivet: USA 2012
 

:

Universet med Men In Black er tilbage i fin stil.
 

Det er ved at være en del år siden vi sidst har set de to herrer agent K og Agent J, hhv. Tommy Lee Jones og Will Smith, i rollerne som de to forskellige jakkesæts-fyre, der holder styr på udenjordiske væsener på Jorden. Nu er tiden endelig til en ny og det går bestemt ikke […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Det er ved at være en del år siden vi sidst har set de to herrer agent K og Agent J, hhv. Tommy Lee Jones og Will Smith, i rollerne som de to forskellige jakkesæts-fyre, der holder styr på udenjordiske væsener på Jorden.

Nu er tiden endelig til en ny og det går bestemt ikke stille for sig. Som om man havde forventet det.

På Månen er der et stort fængsel, hvor Boris the Animal er fanget, anholdt i tidernes morgen af Agent K (Tommy Lee Jones). Han flygter dog og rejser tilbage i 60’erne for at myrde Agent K og derved forhindre sin anholdelse. Agent J er nødt til at tage tilbage og forhindre dette mord. Den unge Agent K spilles fortrindeligt af Josh Brolin. Det er klart der skabes lidt forviklinger for at overbevise den unge udgave hvad der er sket, men da det lykkes er der dælme lagt op til en filmisk oplevelse af de bedre. For selvom der intet nyt er i filmen, set i betragtning fra de foregående, så er det netop det der er det gode ved Men In Black 3. Den holder linjen fra de andre film og det er altså ikke så tosset. Det er en evig fornøjelse at følge Will Smiths flabede og til tider lidt  respektløse opførsel, det er en fryd at se Agent K’s stoneface og tørre bemærkninger. Josh Brolin ligner Tommy Lee Jones’s version af Agent K i både statur og replikafleveringer og det hele kører som det skal i en film med titlen Men In Black.

Stilen fra de to foregående film er der hele tiden og det betyder surprisemomenter gang på gang, idet vi aldrig ved hvem der er “alien” og hvem der ikke er. Det er samme musik, samme karakterer, nye væsner og genkendelige væsener og samme geniale humor. DVD’en indeholder lækkert ekstra materiale og selve filmen er prydet med “påskeæg” hist og her – find dem selv. Jemain Clement er en sand fornøjelse i rollen som skurken Boris The Animal.
Herlig film, som man kun kan se med et stort, frydefuldt og svært-aftørreligt smil.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)