Lost River

0
Postet 25. april 2016 af i Drama

Info

Genre: ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 95 min.
 
Udgivet: USA 2015
 

:

Flot fotograferet og sublimt skuespil
 

:

For langsom
 

“Lost River” er et mørkt eventyr om kampen for familie og kærlighed midt i et desperat forsøg på at overleve i en dødsdømt by. I et forsøg på at holde sin familie sammen i hendes barndomshjem, bliver en enlig mor, Billy (Christina Hendricks) ført ind i en makaber og ukendt underverden. Sideløbende med det, finder […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Lostriver“Lost River” er et mørkt eventyr om kampen for familie og kærlighed midt i et desperat forsøg på at overleve i en dødsdømt by. I et forsøg på at holde sin familie sammen i hendes barndomshjem, bliver en enlig mor, Billy (Christina Hendricks) ført ind i en makaber og ukendt underverden. Sideløbende med det, finder hendes teenagesøn ud af, hvad baggrunden for den næsten dødelignende by, Lost River, er. I sin tid blev byen oversvømmet for at lægge et reservoir. Og underverdenen er der stadig, der under søens mørke vand. Det samme er en gammel forbandelse og en øretæveindbydende skurk, der mener han skal styre byen.

“Lost River” er svær at bedømme. På den ene side er den flot og fængende, men det må afhænge af ens humør. Og forventninger. For jeg havde forventet mere mystik og det fik jeg ikke. Mystikken lægger sig kun som en sporadisk hinde over hele historien, som mere er et drama end en film der hører hjemme under Trauma Magazine’s vinger.

På den anden side, er den hamrende flot fotograferet og de sideløbende historier hænger godt sammen. Skuespillet er i topklasse og det at mystikken ikke altid er så tydelig, kan også være gavnligt for fremdriften af historien. Filmen kan være en mundfuld af de helt store, da den kræver fuld årvågenhed – og det er vel heller ikke så dårligt, i en tid hvor meget kan sluges råt, uden at der skal tænkes!? At filmen har antydninger af drama, kan også være et plus – skuespillet er med til at højne det hele i den genre. Især den lille rødhårede lillebror, kan sætte gang i dramaturgien.

Men i det store og hele havde mine forventninger nok været lidt højere. Jeg havde forventet mere mystik, mere “under vandet”. Og det fik jeg desværre ikke.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)