Late Phases

0
Postet 28. marts 2015 af i Drama

Info

Genre: ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 92 min.
 
Udgivet: USA 2014
 

:

Overraske til trods for den virker træg.
 

:

Lidt langsom
 

En bitter og menneskefjendsk krigsveteran fra Vietnam, Ambrose McKinley, spillet af Nick Damici, flytter ind i et roligt boligområde for pensionister – troede han. Ambrose er blind, men alligevel i stand til at begå sig i sit hus. I boligområdet sker der dog desværre nogle mystiske dødsfald og man mener det er en bjørn der […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

LatephasesEn bitter og menneskefjendsk krigsveteran fra Vietnam, Ambrose McKinley, spillet af Nick Damici, flytter ind i et roligt boligområde for pensionister – troede han. Ambrose er blind, men alligevel i stand til at begå sig i sit hus.

I boligområdet sker der dog desværre nogle mystiske dødsfald og man mener det er en bjørn der er på spil. Det er det dog ikke, men derimod noget langt mere mystisk og alligevel velkendt. Så måske er der brug for Ambroses hårde linje, som ellers ikke falder i god jord blandt de andre ældre i området.

Nick Damici minder mest af alt om en blanding af Charles Bronson og Clint Eastwood og på intet tidspunkt i filmen ser man ham smile. Så kender du måske typen.

Hvor filmen kan virke langsommelig og hvor der udpensles ting man ikke rigtig ser meningen med, så er der alligevel noget fornuftigt over det hele. Den kan virke træg – men forløsningen kommer i slutningen, hvor der tilmed er en rar forvandling (menneske-varulv), og det er tydeligt at der er skelet til “An American Werewolf in London”, hvilket nu heller ikke gør noget. For trods det, så er forvandlingen en overraskelse af de gode.

Det er faktisk helt rart at se varulve lavet på denne måde – og så siger jeg ikke mere, da det ellers vil komme ind under “spoilers”.

Forvent ikke banebrydende filmisk kunst, men det lægger filmen heller ikke rigtig op til. Til gengæld kan den til tider være ganske underholdende – og slutningen giver lige lidt ekstra.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)