Indiana Jones – The Complete Adventures

0
Postet 29. december 2013 af i Adventure/Action

Info

Genre:
 
Instruktør:
 
Skuespillere:
 
Distributør:
 
Spilletid: Over 7 timer i alt
 
Udgivet: USA 1981-2008
 

:

Flot kvalitet af genial eventyrfilm
 

Der er visse film, som f.eks. Star Wars-trilogien og andre store værker, der fortjener mere end blot at stå støvet i en slidt VHS-box eller måske på DVD. Visse fortjener mere og selvfølgelig skal Indiana Jones-filmene forgyldes og udsendes i en komplet box på BluRay. Det er endelig sket! “Indiana Jones and the Raiders of […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

4.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Indy-boxDer er visse film, som f.eks. Star Wars-trilogien og andre store værker, der fortjener mere end blot at stå støvet i en slidt VHS-box eller måske på DVD. Visse fortjener mere og selvfølgelig skal Indiana Jones-filmene forgyldes og udsendes i en komplet box på BluRay. Det er endelig sket!

“Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark” fra 1981 be hover ingen introduction – genial og sublim eventyrfilm med veloplagt Harrison Ford. Ligesom de andre film “Indiana Jones And The Temple Of Doom” (1984), “Indiana Jones and the Last Crusade” (1989) og så den sidste, med en del års venten, “Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystall Skull” fra 2008 – alle film værd at gense, ikke kun som søndags-eftermiddags-underholdning, men holder også som god eventyrfilm om aftenen – selv efter så mange år og så mange TV-visninger. Filmene holder hele vejen og som altid, når det er Kennedy/Marshall/Lucas/Spielberg-holdet, så ved man der er dømt seriøs underholdning i topklasse. Man bliver ganske enkelt ikke træt af denne filmrække og hver film har mindeværdige højdepunkter.

Nu er boxen her endda fuldendt med en bonus-DVD, der indeholder lækkert ekstra materiale. Så glem din støvede VHS-box med tre film og invester dine hårdt optjente penge på denne guldboks. Det er sublim underholdning i bedste BluRay-kvalitet!

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)