House At The End Of The Street

0
Postet 23. februar 2013 af i Gys

Info

Genre:
 
Instruktør:
 
Skuespillere: ,
 
Distributør:
 
Spilletid: 101 min.
 
Udgivet: USA 2012
 

:

Jennifer Lawrence
 

:

Klichefyldt
 

Jennifer Lawrence så vi i ”The Hunger Games” og nu er tiden kommet til at se hende i denne gyser, som nok har lænet sig lidt for meget op af teenage-forventningerne. Elisabeth Sue (som man måske husker fra Hollow Man) er moderen til Elissa (Lawrence) og de er begge flyttet til en lille by i […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

House-at-the-end-of-the-streetJennifer Lawrence så vi i ”The Hunger Games” og nu er tiden kommet til at se hende i denne gyser, som nok har lænet sig lidt for meget op af teenage-forventningerne.

Elisabeth Sue (som man måske husker fra Hollow Man) er moderen til Elissa (Lawrence) og de er begge flyttet til en lille by i et hus i et skovområde, hvor de har udsigt gennem træerne, til et sagnomspundet hus. I nabohuset slog datteren, Carrie Anne, nemlig for år tilbage sine forældre ihjel og er ikke set siden.

Noget er dog ikke helt som det skal være, da Ryan dukker op – han er storebror til Carrie Anne og han er tilsyneladende en rar fyr. Tilsyneladende…

House At The End Of The Street lyder umiddelbart til at være en fornuftig gyser, når man læser om den – men den er desværre meget klichefyldt og man har ret let ved at regne næste skridt ud i historien. Chock-effekterne virker til dels, men er også gennemskuelige – selv disse er for meget brugte til virkelig at give et regulært hop i sofaen. Historien er banal og ikke særlig troværdig. Ikek fordi troværdighed behøver fylde meget i en gyser, men der er huller hvor man har tendens til at rynke på næsen, da det skader historiens…ja, troværdighed. For i visse film skader det ikke at have lidt fornuft med i historien – også selvom det er en gyser.

En ganske hyggelig lille gyser, men desværre heller ikke meget mere end det. Alt for klicheagtig.

 

KM

 

 


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)