Feed the Devil

0
Postet 1. juli 2016 af i Gys

Info

Genre:
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 95 min.
 
Udgivet: Canada/UK 2015
 

:

Flot fotograferet
 

:

Historien fænger ikke rigtig og det går for langsomt
 

I en lidt forvirrende start af denne film, gøres det hurtigt klart hvilke typer vi har med at gøre. Moderen der altid har tilsidesat sin søn Marcus, der derfor nu vil væk for ikke at ende som hende. Det ender ud i en pengejagt med Marcus og hans søster samt kæreste, der fører dem ud […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

1.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Feed the devilI en lidt forvirrende start af denne film, gøres det hurtigt klart hvilke typer vi har med at gøre. Moderen der altid har tilsidesat sin søn Marcus, der derfor nu vil væk for ikke at ende som hende.

Det ender ud i en pengejagt med Marcus og hans søster samt kæreste, der fører dem ud i nord-amerika’s dybe skove. Noget er ikke som det skal være… og de indianske myter træder i karakter, da mystikken bliver ved. En sær pige dukker op, efter søsteren er forsvundet…

Men filmen er simpelthen for langtrukken og for klichefyldt. Det er som om den er trådt ud af en videobutik i 1986, bortset fra, at kvaliteten er langtfra VHS – den står flot og knivskarpt. Men skuespillet og historien er ganske enkelt for dårligt og for brugt. En film med så lille et plot, skal være bredere i spændvidde end det der sker her.

Bevares, den har sine små højdepunkter, og ca. halvvejs inde i filmen, sker der da lidt mere – men langtfra nok til at fange opmærksomheden 100%.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)