Fear Clinic

0
Postet 5. august 2016 af i Gys

Info

Genre:
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 95 min.
 
Udgivet: USA 2015
 

:

Enkelte gode scener
 

:

Vil mere end den kan
 

En gammel Freddy Krueger…nånej, Robert Englund, spiller doktor Andover, der har opfundet en maskine, der kan kurere folk for deres fobier. Det fungerer ved, at de lægges i en kasse han har opfundet og under kontrollerede forhold, konfronteres de deres fobi. Noget går dog galt – patienterne får efterhånden svære tilbageflad. Tilbagefald der forværre hele tiden. […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

1.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

FearclinicEn gammel Freddy Krueger…nånej, Robert Englund, spiller doktor Andover, der har opfundet en maskine, der kan kurere folk for deres fobier. Det fungerer ved, at de lægges i en kasse han har opfundet og under kontrollerede forhold, konfronteres de deres fobi. Noget går dog galt – patienterne får efterhånden svære tilbageflad. Tilbagefald der forværre hele tiden. En skudepisode med en galning der åbnede ild på en cafe, er den tilbagevendende fobi/angst.

Måske er det derfor jeg har svært ved at blive fanget af filmen, for titlen lægger mere op til den interessante tanke, at folk med FORSKELLIGE fobi’er skulle kureres. Det havde måske fænget mere. For desværre er det svært at blive fanget af filmen og dens plot, selvom den da til tider har nogle ganske uhyggelige scener. Der er bare for langt mellem dem.

Det meste af filmen er mørke og irriterende blink fra belysningen. Korte forvirrede klip, der gør det hele mere irriterende end interessant.

Coey Taylor fra Slipknot spiller Bauer, men det hjælper desværre heller ikke på helheden, da “Fear Clinic” gerne vil så meget, men ikke når det den vil.

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)