Evil Remains (Aka Trespassing)

0
Postet 10. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Jatak !!!!!! Sådan skal den skæres ! En lille, ukendt film, med hvorfor forventningerne kunne ligge på et lille sted ! En gyser af en italiener – jamen, så kan det ikke blive så ringe endda. Den italienske James Merendino har formået at skrue en lækkerbisken til en lørdag aften sammen, som nu er ude […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Jatak !!!!!! Sådan skal den skæres ! En lille, ukendt film, med hvorfor forventningerne kunne ligge på et lille sted ! En gyser af en italiener – jamen, så kan det ikke blive så ringe endda.
Den italienske James Merendino har formået at skrue en lækkerbisken til en lørdag aften sammen, som nu er ude på DVD !!!
Vi er tilbage i den gamle traditionsrige gysergenre som fra 80`erne og det er altså dejligt at der stadig bliver lavet film som “dengang”.
Et tragisk mord i 1982 begået i et afsidesliggende hus i skoven. Carl Bryce dræber sin far og sin mor og sætter ild til huset. Hans lig bliver aldrig fundet.
År efter er sociologistuderende Mark ved at lave et projekt om myter. Han samler sine venner og sin bror og tager ud til huset for at bevise, at myter stammer fra folks trang til at tro på noget mystisk og ukendt. Turen ender dog i et vanvittigt blodbad !!!
Det geniale ved filmen her, er, at den ikke blot er et orgie i meningsløs splatter – den kræser simpelthen for detaljerne i opbygningen af selve gyset. Splatteren bliver, ved gysets klimaks, brugt flittigt som en effekt; men selve gyset ligger i opbygningen, som er mesterligt skruet sammen. Der er lange sekvenser, hvor ventetiden for at få udløst spændingen er nærmest uudholdelig. Der er sekvenser i en mørk og beskidt kælder, hvor der tages et foto ind i et mørkt rum (scary !!), spindelvævsfyldt loftskammer, bankelyde, sære lyde overalt, flotte og virkningsfulde kamerabevægelser og flot skeuspil.
Stemningen er i top og jeg forstår i grunden ikke, hvorfor denne film ikke er kommet op på det store lærred i biografen….! Jeg tør vove at påstå, at den (pånær måske de sidste 10 min.) er bedre end Blair Witch Project på mange områder !!
En god blanding af Friday the 13th, Texas Chainsaw Massacre, Blair Witch Project, Halloween, The Haunting, Evil Dead og mange andre af samme skuffe.
Anbefales VARMT !!!!!!! KM

]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons