Emelie

0
Postet 3. august 2016 af i Thriller

Info

Genre:
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 80 min.
 
Udgivet: USA 2016
 

:

Spændende hele vejen igennem
 

Da familien Thompson’s skal bruge en babysitter, da mor og far skal fejre deres bryllupsdag, kan den sædvanlige pige ikke. De får fat i Anna (genialt spillet af Sarah Bolger), som er smuk og tilforladelig. De tre unger på 5, 8 og 11 år synes hurtigt om hende; men den ældste aner dog uråd. Noget er […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

EmelieDa familien Thompson’s skal bruge en babysitter, da mor og far skal fejre deres bryllupsdag, kan den sædvanlige pige ikke. De får fat i Anna (genialt spillet af Sarah Bolger), som er smuk og tilforladelig. De tre unger på 5, 8 og 11 år synes hurtigt om hende; men den ældste aner dog uråd. Noget er anderledes. Da forældrene er kørt, er Anna ikke helt som forventet. Hun finder på nogle obskure lege, opfører sig ondskabsfuldt og mistænkeligt.  Det viser sig hendes navn ikke er Anna og at hendes baggrund er meget mystisk. Midt i det hele dukker den gamle babysitter op og det forværre blot situationen. Anna, som i virkeligheden hedder Emelie, er ude efter den yngste dreng.

Film med den ondskabsfulde babysitter er set før. Her er der måske mere tale om en anderledes måde at dreje historien på. Med Jacob sætter man et håb ind, som drengen der måske kan redde situationen. For Emelie er virkelig ondskabsfuld. Og samtidig afsløres det, at der er en samarbejdspartner til hende.

Tro nu ikke, at filmen udvikler sig til den rene “Alene Hjemme”-efterligning, bare i gyserstil. Det sker heldigvis ikke!  Der er tale om en thriller i bedste stil, hvor skuespillet og historien er i højsæde. Med sikker hånd føres vi ind i Emelie’s baggrund og angsten lyser ud af øjnene på børnene – det er virkelig godt skuespil.

En thriller af de rigtig gode, selvom det altid er hårdt at se børn i nød!

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)