Dracula II: Ascension

0
Postet 5. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

“Wes Craven Presents” står der på coveret til denne film. Og det er tydeligvis ment som lokkemad, da Wes Cravens titler ellers er kendt for at have kvalitet – de fleste af dem, i hvert fald. Filmen er en viderefortælling efter Cravens DRACULA 2000. Vi møder præsten Uffizi (jo, det hedder han faktisk) i Tjekkiet, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

“Wes Craven Presents” står der på coveret til denne film. Og det er tydeligvis ment som lokkemad, da Wes Cravens titler ellers er kendt for at have kvalitet – de fleste af dem, i hvert fald. Filmen er en viderefortælling efter Cravens DRACULA 2000.
Vi møder præsten Uffizi (jo, det hedder han faktisk) i Tjekkiet, der “headhunter” en kvindelig vampyr – godt skruet sammen, da det ikke er som man forventer.
Et par måneder efter kommer et stærkt forbrændt lig ind på lighuset i New Orleans. Hurtigt viser det sig, at liget er vampyr. Den kvindelige retsmediciner og assistenten får et telefonopkald fra en fyr, der vil betale 30 mio. dollar for den døde. Et tilbud de ikke kan sige nej til. Snart befinder vi os i et gammel hus med en halvdød vampyr og nogle unge, der begår sig virkelig tåbeligt. Dracula i denne film er en ung mand, sidst i 20erne, lyshåret og med tydelig engelsk accent – ikke specielt troværdigt. Det tager lidt glansen af hvad man forstår ved Dracula, Vlad Tepes, ikke ?
Vist så, filmen har et par gode effekter, men alt i alt er det hele set før, og det fænger ikke specielt mege
t. En lille detalje: i filmen får en af de unge ansigtet bidt af af vampyren – på coverets bagside kan man se selv samme person i selv samme situation – desværre er det produktionsbilledet, der er trykt, ikke den faktisk situation fra filmen – hvilket betyder, at det er blue-screen-effekten man kan se i benyttelse. Ikke særlig smart !! RET ringe, faktisk !! Elendigt…“Hey, hvor er min maske…?” 

KM

]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons