Devil

0
Postet 6. juni 2011 af i

Info

 
 
 
 

Nyt fra M. Night Shyalaman? Spørgsmålet er så, hvorvidt det er godt eller knap så godt efter hans knap så heldige kreationer de sidste par år. Her er Shyalaman dog kun producer, ikke instruktør. Hans vision om at lave nogle film bygget på myter og andre fortællinger er ganske godt tænkt. Men er resultatet så […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Nyt fra M. Night Shyalaman? Spørgsmålet er så, hvorvidt det er godt eller knap så godt efter hans knap så heldige kreationer de sidste par år.
Her er Shyalaman dog kun producer, ikke instruktør. Hans vision om at lave nogle film bygget på myter og andre fortællinger er ganske godt tænkt. Men er resultatet så også godt?
 
DEVIL bygger på troen om, at efter et selvmord, åbnes der op for, at selveste djævelen kan komme til og hente personer han mener skal med ham. Således befinder 5 vidt forskellige personer sig, efter et selvmord fra en høj bygning i Philadelphia, i en elevator i samme bygning. Elevatoren går i stå og det er ikke lige så let at få den i gang igen. Der er overvågningskamera i elevatoren og 2 vagter følger med på skærmen – de kan tale til dem, men ikke høre dem. På sidelinjen kommer betjent Bowden, der sørger over tabet af sin søn og kone i en bilulykke, for at tage sagen, da der sker mystiske dødsfald i elevatoren, der oplever korte, men meget mystiske lysudfald. Djævelen er iblandt dem.
DEVIL kan lyde som banal ting, der miljøet selvsagt er ret lukket. Men tag ikke fejl, for det virker faktisk rigtig, rigtig godt! Shyalaman planlægger flere lignende film i hans nye række af Night Chronicles og det kunne godt blive ret godt.
      Jeg håber så bare, at han ikke laver filmene for korte, for et minus ved DEVIL er, at den kun varer knap 80 minutter. Ekstra materialet er en omgang ligegyldig fnidder. Men filmen, jo, den er ganske seværdig!
KM
 
]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons