Corpse Bride

0
Postet 10. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Tim Burton er en genial filmskaber – det er der ikke nogen tvivl om. Undertegnede elsker hans film, som alle er specielle, fremragende og geniale. Hans værk A Nightmare Before Christmas var eventyragtig og stærk og det samme gør sig gældende for CORPSE BRIDE, som er af samme art film. Den unge og nervøse Victor, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Tim Burton er en genial filmskaber – det er der ikke nogen tvivl om. Undertegnede elsker hans film, som alle er specielle, fremragende og geniale.
Hans værk A Nightmare Before Christmas var eventyragtig og stærk og det samme gør sig gældende for CORPSE BRIDE, som er af samme art film.
Den unge og nervøse Victor, med stemme af evig intelligente Johnny Depp, føres ind i et virvar af oplevelser, da han skal giftes med den døde Corpse Bride (stemme af Helena Bonham Carter). Han kommer med i dødsriget, hvor der er fest og farver – i stærk kontrast til den virkelige verdens grå og triste stemning. Underverdenen har farverne, modsat den virkelige verden.
Hans sande brud, Victoria (stemme af Emily Watson) venter dog i denne virkelige verden – så Victor skal vælge den sande kærlighed, og det kan vise sig at være temmelig indviklet.
Det hele udspilles i et eventyragtigt miljø, holdt i en baggrund som en europæisk landsby i 1800-tallet. En typisk Burton-film, som kun han kan gøre det.
DVD`en er lækker pakket med masser af ekstra materiale. Så selv om selve filmen kun varer ca. 73 min., så er der kræs nok for samleren i form af resten af indholdet!

KM

 

 
]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons