Campfire Stories

0
Postet 4. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Denne film vil så gerne falde i stil med de gamle klassikere som Creepshow og Tales From The Crypt – disse film med nogle små uhyggelige eller sære historier, som i slutningen virkelig overrasker alt og alle. Sådanne film er fænomenale. Det er denne film dog ikke.2 irriterende fyre møder på en øde vej i […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Denne film vil så gerne falde i stil med de gamle klassikere som Creepshow og Tales From The Crypt – disse film med nogle små uhyggelige eller sære historier, som i slutningen virkelig overrasker alt og alle. Sådanne film er fænomenale. Det er denne film dog ikke.
2 irriterende fyre møder på en øde vej i skoven en ung pige, hvis bil er kørt itu. De tilbyder selvfølgelig at hjælpe. De løber alt hvad remmer og tøj kan holde til ind i skoven og ender ved et forladt lejrbål, hvor en parkbetjent støder til og prøver at være uhyggelig. Han fortæller dem nogle historier, som, hvis de var blevet overladt til en andet filmhold, måske havde været ganske udmærkede – men i dette tilfælde falder det hele til jorden !
Filmen er fyldt med små fejl, en enkelt endda så grov, at det virkelig er komisk, og kunne man tænke sig at få en hyggeaften med at tælle fejl og mangler i en film, som gerne vil være uhyggelig, så er chancen her. Læg desuden mærke til det dårlige lydmix.
Mest af alt minder “Campfire Stories” om en film lavet af en flok gymnasieelever: dårlig fortalte historier, ringe skuespil og effekter og i det hele taget ikke meget at komme efter. Synd og skam !

KM

]]>


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)


Show Buttons
Hide Buttons