Boa vs. Python

0
Postet 4. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Titlen antyder et “clash-of-the-titans”-eventyr, men forvent ikke noget der bare ligner en smule. En skummel type transporterer en 80 m. lang, enorm python-slange gennem USA til den ligeså luskede rigmand, Broddick (Pigerne vil nok synes at Adam Kendrick er værd at se mere til ). Han vil arrangere en eventyrjagt for rige forretningsforbindelser. Meget uventet […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Titlen antyder et “clash-of-the-titans”-eventyr, men forvent ikke noget der bare ligner en smule. En skummel type transporterer en 80 m. lang, enorm python-slange gennem USA til den ligeså luskede rigmand, Broddick (Pigerne vil nok synes at Adam Kendrick er værd at se mere til ). Han vil arrangere en eventyrjagt for rige forretningsforbindelser. Meget uventet flygter slangen og forsvinder ned i nogle vandrør (!). Og så er helvede løs i Philadelphia.

En FBI-agent slår pjalterne sammen med en smuk og modelagtig agent og allierer sig med en slangeforsker i området. Helt utrolig heldigt har han også en stor slange liggende, nemlig en enorm boa ! Den sender de ned til pytonen i vandrørene og SÅ er der ellers lagt op til kedsommelig underholdning med utrolig dårlige effekter.
Filmen er fyldt med klicheer, ringe effekter, ringe skuespil, irriterende typer og meget lidt underholdningsværdi ! Slangerne er digitalt lavet – bare ikke særlig vellykkede; tilmed har man valgt at lade dem brøle som dinosaurerne i Jurassic Park
Det er svært at placere denne film, for vil den gerne tages alvorligt eller er det meningen man skal grine af den ? Undertegnede var i tvivl flere gange. En morsomhed, om end temmelig grotesk, er, da et ungt kærestepar ligger i en bil og hygger sig og situationen ender med, at pytonen spiser fyren og bagefter udfører oralsex på pigen – uden at hun opdager hvad der er sket, vel at mærke !!
I det hele taget er filmen mange gange ufrivilligt morsom og har mange ulogiske sætninger, som f.eks. den kvindelige FBI-agent, der tiltaler slange-eksperten, som hun er lun på: ” Gee, to try and find a cure for snake poison… you must have some incredible psychological reason for doing that!”          Akja, og man kunne blive ved ! Filmen er indspillet i Bulgarien for få penge – men de skulle nok ikke have sparet på CGI-effekterne. Skræmmende !!!! Skræmmende at denne film er blevet lavet !!

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)