Blodsugerens Rædselsnat

0
Postet 29. marts 2011 af i

Info

 
 
 
 

I exploitations-filmenes storhedstid i 70’erne kom denne film gotiske sex-gyser, Blodsugernes Rædselsnat. En gruppe af unge skuespillerinder bliver inviteret til et gammelt slot af en lusket greve, og tager imod tilbuddet, uvidende om hvilke skumle bagtanker han besidder. Grevens egentlige formål med at få pigerne ud til at hans slot er for at komme i […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
I exploitations-filmenes storhedstid i 70’erne kom denne film gotiske sex-gyser, Blodsugernes Rædselsnat. En gruppe af unge skuespillerinder bliver inviteret til et gammelt slot af en lusket greve, og tager imod tilbuddet, uvidende om hvilke skumle bagtanker han besidder. Grevens egentlige formål med at få pigerne ud til at hans slot er for at komme i bukserne på de unge kvinder. Skuespillerne finder dog snart ud af noget mystisk som foregår på slottet. Da hovedløse lig dukker op rundt omkring, udbryder panikken, men er det mon for sent?
Filmen er på grænsen til at opnå pornografisk status med sin hyppige nøgenhed og lesbisk sex, hvilket giver filmen en mindre grad af uhygge og giver i stedet filmen et hvis præg af useriøsitet. Men ja, genren er endnu en gang sex blandet gotisk mystik, så indenfor den genre, fungerer filmen udmærket. Dog virker det seksuelle element til at blive prioriteret højest, og uhyggen er derfor ikke nær så meget til stede. 
 
Filmen er lavet af italienerne tilbage i 70’erne, men filmen er eftersynkroniseret med det engelske sprog, hvilket til tider kan være ret irriterende, da ordene ikke passer til det de siger. 
Filmen tager i bund og grund alt for lang tid om at komme i gang med uhyggen, og man sidder så småt og overvejer, om det overhovedet er en gyser. 
Hvis beskrivelsen er noget der fanger du opmærksomhed, bør du overveje at se den, men forventer du i stedet en skræmmende gyser, kan du godt kigge videre i dvd butikken. 
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)