Bikini Girls On Ice

0
Postet 29. marts 2011 af i

Info

 
 
 
 

Bikini Girls on ice er en nyfødt klassiker indenfor slasher-genren, og byder på mange gode gys og en grotesk morder. Filmens historie er lidt tam, men i en film som denne, vægter handlingen heller ikke det store. En gruppe unge piger i bikinier har fået den idé at tjene penge ved at lave carwash på […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
Bikini Girls on ice er en nyfødt klassiker indenfor slasher-genren, og byder på mange gode gys og en grotesk morder. Filmens historie er lidt tam, men i en film som denne, vægter handlingen heller ikke det store. En gruppe unge piger i bikinier har fået den idé at tjene penge ved at lave carwash på den nærmeste strand. Men deres bus bryder desværre sammen og de bliver nødt til at holde ind ved en forladt benzintank. De beslutter sig for at udfører bilvaskene ved tankstationen mens deres bus bliver repareret, uvidende om at de bliver udspioneret af en afsporet mekaniker ved navn Moe, som viser sit sande jeg når nattens mørke falder på!
 
Denne film er et rigtig godt eksemplar i slasher-genren med sine brutale og opfindsomme mordmetoder, og ikke mindst den notoriske seriemorder, som mest af alt minder og Jason fra Friday d. 13 filmene. Filmen indeholder en god ligevægt mellem halvnøgne kvinder som de fleste drenge er glade for at kigge på, og så de brutale mord som én efter én begynder at ske i løbet af handlingen. Skuespillet og dialogerne virker dog ikke særligt professionelle og er meget mangelfulde, hvilket er med til at give filmen et præg af amatørfilm, på trods af at filmen er filmen med et kamera af høj kvalitet. Nævner man handlingen, som mangler en hvis grad af substans, er den stadig rigtig underholdende og er med til at give filmen en værdig plads i slasher-universet. Mordmetoden hvor personerne bliver dræbt én efter én er velkendt i mange film og kan til tider være meget ensformigt, men denne film byder alligevel på nye perspektiver i seriemorderens måde at slå ihjel på. Udover det bliver man også overrasket på flere punkter, og derfor vil jeg anbefale filmen til folk som trænger til et godt seriemorder-gys!  
 
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)