Bad Biology

0
Postet 19. februar 2011 af i

Info

 
 
 
 

Manden bag film som Frankenhooker og Basket Case er nu igen i 2009 på banen med en utrolig makaber og afsporet film, Bad Biology. Filmen handler om to mennesker som besidder seksuelle egenskaber over alle dimensioner og det udvikler sig til syg omgang af makaber sex og forstyrrende mordscenarier. De kan ikke selv styre det, […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Rasmus K. Jensen
Hele artiklen
Manden bag film som Frankenhooker og Basket Case er nu igen i 2009 på banen med en utrolig makaber og afsporet film, Bad Biology. Filmen handler om to mennesker som besidder seksuelle egenskaber over alle dimensioner og det udvikler sig til syg omgang af makaber sex og forstyrrende mordscenarier. De kan ikke selv styre det, og det har svært ved at passe ind i samfundet, hvilket kommer til udtryk på underholdende men samtidigt forargende måder.
 
Filmens handling og plot i sig selv er til grin, da filmen ikke rummer nogen form for mening eller budskab. Filmen er rent ud sagt en omgang syg og grotesk underholdning, men kun for fans af disse typer film! Skuespillet fungerer heller ikke ligefrem særligt godt og filmen er hverken skræmmende eller pornografisk tilstrækkeligt. Meningen med filmen har heller aldrig været at virke professionel og fuld af substans, men i stedet give et indblik i instruktørens syge idéer og fantasier.
Er du en tilhænger af meningsløse film og splattersex udover alle grænser, er denne film lige noget for dig. Men for andre mennesker, som er mere til de substantielle splatterfilm med en vis form for handling, bør du holde dig væk fra denne film. 
 
 
 
RKJ
 

Om skribenten

Rasmus K. Jensen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)