Aliens vs. Predator

0
Postet 4. marts 2010 af i

Info

 
 
 
 

Så tørner to af filmhistoriens største og mest skræmmende monster sammen – endelig ! Og det gør de på to DVD-udgaver, hvoraf den ene er en flot spækket dobbelt-DVD med masser af ekstra materiale; Extreme Edition-udgaven.Endnu en gang kan man juble over, hvad DVD-mediet alt kan bruges til, da her er samlet alt hvad man […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

Så tørner to af filmhistoriens største og mest skræmmende monster sammen – endelig ! Og det gør de på to DVD-udgaver, hvoraf den ene er en flot spækket dobbelt-DVD med masser af ekstra materiale; Extreme Edition-udgaven.
Endnu en gang kan man juble over, hvad DVD-mediet alt kan bruges til, da her er samlet alt hvad man kan tænke sig omkring filmens tilblivelse, kommentarspor og meget, meget mere. Erhverv dig filmen i denne version og man får så uendelig meget for pengene !!
Nok om det, tilbage til filmen…

En enorm og mystisk pyramide bliver fundet under sydpolen og et forskerteam drager snart af sted for at løse mysteriet og gøre krav på fundet ! Pyramiden viser sig at være bygget af ægypterne og aztekerne. Og gemmer på en frygtelig hemmelighed…. I tidernes morgen stødte aliens og de såkaldte Predators på hinanden her, hvor Predator’s blev tilbedt som guder. De brugte aliens som bytte på deres jagt, men noget gik galt. Nu går det hele galt igen og der er dømt kamp for alle pengene, når de to største monstre i moderne film tørner løs på hinanden.

Hverken Ripley og Schwarzennegers rolle er med i filmen og det er godt det samme, for den fungerer alligevel. Det er en brillant fortælling, som let kunne have gået galt for instruktør Paul W.S. Anderson, der også gav os Resident Evil 1 og Resident Evil: Apocalypse og står bag den kommende 3’er ! Manden kan sit kram !
Filmen har alle aspekter med af begge monstre og man har svært ved at finde ud af hvem man i grunden skal holde med – menneskene er en bifigur, som man let kan fravælge, da de er de fødte tabere. Alligevel ser man menneske og Predator slå pjalterne sammen for at kunne overleve.

Filmen er over al forventning og kan varmt anbefales. Effekterne er naturligvis storslåede og kampene mellem de to arter er kraftfulde.

Som man kunne forvente er DVD’udgaven spækket med ekstra materiale, Der er nok af materiale til at underholde dig en hel weekend – plus det løse. Get it !!

Ekstra materiale Disc 1:
Audio commentary by Paul W.S. Anderson, Lance Henriksen, and Sanaa Lathan.
Audio commentary by Alec Gillis, Tom Woodruff and John Bruno.
Alternate opening.
Inside look: Elektra, Hide and Seek, Robots.

Ekstra materiale Disc 2:
Featurettes: Conception, ADI workshop, Miniature Whaling station, Facehuggers & Eggs, Trouble at the mouth of the tunnel, Visual effects breakdown, Alien Vs Predator – the comic book, Monsters in miniature, HBO special.
Storyboard Gallery.
Concept art.
The Making of Alien Vs Predator.
11 deleted scenes with optional director’s commentary.
Theatrical trailers.


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)