ABC of Death 2

0
Postet 29. marts 2015 af i Gys

Info

Genre: , ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 115 min.
 
Udgivet: USA/Canada/Japan m.fl. 2014
 

:

Endnu bedre end den første
 

:

Et par meget syrede fortællinger
 

Så har du atter chancen for at være i selskab med 26 instruktørere, der alle giver deres bud på døden i form af små kortfilm. Det er tre år siden vik fik den første og nu er der lavet en mere – fortsættelse kan man jo ikke kalde det. Det er stadig alfabetet der tager […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

3.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

ABCSå har du atter chancen for at være i selskab med 26 instruktørere, der alle giver deres bud på døden i form af små kortfilm.

Det er tre år siden vik fik den første og nu er der lavet en mere – fortsættelse kan man jo ikke kalde det. Det er stadig alfabetet der tager udgangspunkt i. Hver kortfilms titel repræsenterer et begyndelsesbogstav og en instruktør har givet sit bud på hvordan titlen kan fremkomme til døden. Og det er denne gang med få nittere, da langt de fleste film er rigtig gode.

Det smarte og elegante ved sådan en samling som denne, er netop at man ikke ved hvad der venter een. Man kan sidde målløs af enten begejstring eller forundring over hvordan episoden med F sluttede og pludselig er man igang med en episode, der har G som begyndelsesbogstav i titlen.

Jeg skal skåne dig for at gennemgå alle 26 film – men se blot den første. Linjen lægges for ægte sarkastisk underholdning. Og sådan fortsætter det i alt fra en sort/hvid-fortælling med omvendt ligning af et spil roulette, en amatørsnigmorder, der alligevel lykkes, til syrede tegnefilm og endnu mere syrede stop-motion-fortælling.

Der er brugt humor, sort humor, sarkasme og blodig alvor – kort sagt, så er der noget for enhver smag. Det er unik, frækt og virkelig underholdende!! Jeg glæder mig allerede til der kommer endnu en serie fortællinger med emnet!

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)