Cockneys vs. zombies

0
Postet 23. marts 2013 af i Komedie

Info

Genre: ,
 
 
 
Distributør:
 
Spilletid: 85 minutter
 
Udgivet: England 2012
 

:

Pensionister og zombier sammen er sjovt.
 

:

Lidt trættende i længden
 

      (cockney, fra 1600-t. anvendt nedsættende om personer, der er født i den østlige del af det centrale London. Senere brugt om deres sprog, som ansås for mindre dannet end det, man talte i det centrale Londons vestlige del, hvor hoffet opholdt sig.)   En krypt i London åbenbares på en byggeplads og […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Kristian Mølgaard
Hele artiklen

 

Cockneys-vs-Zombies-dvd

 

 

(cockney, fra 1600-t. anvendt nedsættende om personer, der er født i den østlige del af det centrale London. Senere brugt om deres sprog, som ansås for mindre dannet end det, man talte i det centrale Londons vestlige del, hvor hoffet opholdt sig.)

 

En krypt i London åbenbares på en byggeplads og indledningen er lagt, da de arbejdere dræbes blodigt og tegneserieagtigt.

De to brødre Andy og Terry gør klar til at lave deres første bankrøveri sammen med  nogle venner. En broget flok, faktisk. De er egentlig ansatte til at køre mad ud til plejehjem, men det er der ikke rigtig nogen fremtid i. På plejehjemmet hvor de ofte kommer, er beboerne sure, da det hele snart skal lukkes og de ældre medborgere skal fordeles ud på andre plejehjem i London. Inklusive deres egen bedstefar. Og her kommer røveriet ind i billedet, da de unge nemlig vil sørge for at købe plejehjemmet, så ingen skal flytte.

En sær virus bryder ud og gør de fleste af byens indbyggere til zombier. En slags muteret virus, siges der i radio og TV. Nu fortælles en historie altså sideløbende med vi følger pensionisterne på plejehjemmet

Og hvis zombier bevæger sig langsomt, så burde selv pensionister vel kunne stikke af fra dem.

Netop det, er noget af et sjoveste i denne film, som ellers minder en del om ”Shaun of the dead”, samme tørre engelske humor. Det er svært at få scenen, med den flygtende ældre med gangstativ på flugt fra en flok zombier. Godt lavet!

Filmen er ganske fin underholdning, men mangler karisma for at kunne være helt igennem en film man husker. Men momentvis er det en uhyre sjov oplevelse. Kun momentvis!

 

KM


Om skribenten

Kristian Mølgaard

Ansvarshavende redaktør og stifter.

Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)