Zombies – The Recent Dead

0
Postet 18. januar 2011 af i Antologi

Info

Genre: ,
 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 
Sider: 352
 

Zombies – The Recent Dead er samling noveller, hvis fællesnævner alle er vores kære Levende Døde. Bogen er redigeret af Paula Guran, der må roses for at komme vidt omkring i Zombie-genren, men som på den anden side, også må møde i hvert fald min kritik, for at prøve at luske at Stephenie Meyer zombier […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

1.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen

Forside

Zombies – The Recent Dead er samling noveller, hvis fællesnævner alle er vores kære Levende Døde. Bogen er redigeret af Paula Guran, der må roses for at komme vidt omkring i Zombie-genren, men som på den anden side, også må møde i hvert fald min kritik, for at prøve at luske at Stephenie Meyer zombier ind i bogen. Nuvel. Alt respekt til Stephenie Meyer og de respektive forfattere, men der er en kende for meget kærlighed og følsomme zombier i bogen til min smag. Omvendt må nogle af de bedste noveller i samlingen, siges at være ret alternative.

Bogen forsøger at være med til at modernisere zombie-genren og det lykkedes meget godt. En advarsel må dog være på sin plads: Hvis du leder efter gammeldags kødædende George Romero zombier finder du ikke ret mange af dem i denne bog.

Bogen har en glimrende og ret interessant indledning og forord af henholdsvis David J. Schow og Paula Guran. Udvalgte forfattere i samlingen: Brian Keene, Max Brooks, Nik Houser, Michael Marshall Smith, Tim Lebbon.

Bogen var da anmeldelsen blev skrevet, ikke oversat til dansk.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)