Zombie Apocalypse Preparation

0
Postet 1. juni 2012 af i

Info

 
Forfatter:
 
Forlag:
 
Udgivet:
 
Sprog:
 
Type:
 

Fra folkene bag gruppen Zombie Apocalypse Preparation på Facebook kommer bogen med samme titel. En ganske uundværlig bog, hvis du vil være sikker på at overleve zombie apokalypsen, når den banker på din dør. I ‘Zombie Apokalypse Preparation’ venter en gennemgang af hvad der kan forventes af udbruddet og hvad man bør gøre i givne situationer. Den […]

Rating

Bedømmelse
 
 
 
 
 

2.5/ 5

af Daniel Henriksen
Hele artiklen


Fra folkene bag gruppen Zombie Apocalypse Preparation på Facebook kommer bogen med samme titel. En ganske uundværlig bog, hvis du vil være sikker på at overleve zombie apokalypsen, når den banker på din dør. I ‘Zombie Apokalypse Preparation’ venter en gennemgang af hvad der kan forventes af udbruddet og hvad man bør gøre i givne situationer. Den dækker hele vejen rundt med definitioner, medicinske forklaringer, illustrerede introduktioner til våben og udstyr og alt er praktisk og gennemtænkt og bogen kan sagtens bruges i andre nødstilfælde.

Det er et sundt og morsomt afbræk i en ret overfyldt zombiegenre og humoren kommer friskt og naturligt for forfatterne, der både skriver som eksperter og i høj grad også som fans af genren. Det er nørdet, sarkastisk, sort humor.


Om skribenten

Daniel Henriksen


Ingen kommentarerSkriv den første kommentar!


Skriv et svar


(krævet)